Agyonvertek egy férfit egy zuglói villamosmegállóban

2015. június 18. 08:59

Csütörtök hajnalban két férfi olyan súlyosan bántalmazott egy harmadikat a Kerékgyártó utcai villamosmegállóban, hogy az a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

2015. június 18. 08:59

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit ketten bántalmaztak csütörtök hajnalban Budapesten a XIV. kerületben, a Kerékgyártó utcai villamosmegállóban – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön kora hajnalban a megállóban N. Lajos István 33 éves és B. Sándor 40 éves budapesti lakosok szóváltást követően olyan súlyosan bántalmaztak egy férfit, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanúsítottakat a rendőrök a helyszínen elfogták, kihallgatásuk megkezdődött. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság indított eljárást.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. június 18. 13:38
Fogadjunk egy gombóc fagyiban, hogy "brazilok" voltak.
szkeptikus
2015. június 18. 11:23
Semmit nem tudunk a konkrét körülményekről. Lehet, hogy egyedi eset. Lehet, hogy ittas haragosok ugrottak egymásnak. Ilyesmi minden országban előfordul sajnos. Nem tudom, miért tették ki azt a posztot, szerintem amit eddig tudunk róla, az nem közérdekű.
hajjaj
2015. június 18. 11:02
Zuglóban már rendet csinált a polgármester!
ormányos csillós
2015. június 18. 09:34
biztosannemcigányok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!