Betyársereg: Megvédjük László Petrát!

2015. szeptember 15. 11:48

A Betyársereg közölte, hogy a védelme alatt áll az N1 TV volt operatőre, aki kigáncsolt egy migráns férfit, aki a gyermekével szaladt. A radikális szervezet leszögezte: nem hagyják bántani László Petrát, aki ellen egyébként garázdaság gyanújával indult büntetőeljárás.

2015. szeptember 15. 11:48

Megvédjük László Petrát! Aki keresi nálunk megtalálja!” – tudatta a Betyársereg. A radikális szervezet szerint „boszorkányüldözést indított a liberális média” az N1 TV volt operatőre ellen, aki a tömegben kigáncsolt egy gyermekével szaladó migráns férfit, Oszama al Abd al Mohszent Röszkénél.

A férfival kapcsolatban utóbb egy Facebook-ra feltett borítóképe alapján felmerült, hogy szimpatizálhatott az al-Kaida szíriai szárnyával. A Mandiner által megkérdezett szakértő szerint a kérdéses zászló nem feltétlenül jelent radikális-szimpátiát. Utóbb egyébként a Oszama al Abd al Mohszen törölte Facebook-profilját.

A Betyársereg azt is állítja, hogy egy ismeretlen felajánló 20 ezer eurós vérdíjat tűzött ki László Petra fejére, azt ugyanakkor nem jelölik meg, hogy ez az információ honnan származik. A szervezet mindenesetre leszögezi: „ha igaz a hír, ha nem mi mindenképp kiállunk László Petra mellett. Petra nálunk van, a mi védelmünket élvezi és velünk néz szembe, aki a kétgyermekes édesanyát keresi. ... aki bántja kiváltja mozgalmunk haragját…” 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. szeptember 15. 17:19
A patkányok határtalan gyűlölete ellen meg kell védeni magyar honfitársunkat. Kösönet a Betyárseregnek amiért elválalta Petra védelmét. Tisztelet. A patkányok meg takarodjanak hazánkból.
Mindjárt
2015. szeptember 15. 16:46
Te jámbor-patkány! Hogyan csinálják a te igazi hazádban, a gyerekgyilkos náci izraelben?
Mindjárt
2015. szeptember 15. 15:52
Nem véletlen, hogy minden patkány ezt a magyar anyát támadja. A patkányoknak ez a magyar anya csak egy eszköz a magyarok megfélemlítésére. Minden tisztességes magyarnak kötelessége megvédeni az olyan honfitársunkat akit a patkányok célba vettek, akit űldöznek, akit mocskolnak akit tönkre akarnak tenni és elpusztítani. “Hívatlan jön és nem megy, hogyha küldik. Szétszóródik és mégis összetart... Belefészkel az országok testébe. Láthatatlanul országot szervez magának más népek országában. Törvényeket teremt túl vagy innen a törvényeken. Tagadja a haza fogalmát és mégis van hazája, mely vele vándorol és vele telepszik meg. Tagadja a többi népek Isten fogalmát, míg maga mindenütt újra építi templomát. Jeruzsálem ledőlt falait siratja és húzza a falakat láthatatlanul maga után. Elszigeteltségét panaszolja és titokzatos csatornarendszerrel köti össze végtelen városát, mellyel már beépítette jóformán az egész világot. Az összeköttetések és kapcsolatok megvannak. Különben hogyan lenne lehetséges, hogy a tőke és a sajtó alamennyiük kezében ugyanegy célt kövessen az egész világon át és minden faji érdek összelüktessen épp úgy a rutén faluban, mint New-York közepén? Valakit felmagasztalnak és végig fut a magasztalás a földgolyón. Valakit tönkre akarnak tenni, megindul a munka, mintha egyetlen kéz igazgatná.” Tormay Cécile – Bujdosó könyv
Cezar
2015. szeptember 15. 14:11
Az már kiderült, hogy a kislány akibe a nevezett "személy" belerúgott melyik szervezettel állt kapcsolatban? Biztos jól érzi ott magát petyra a sok kan között....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!