Menekülteknek szánt pogácsába köphettek bele gimnazisták

2015. szeptember 23. 09:27

Kétszáz diák több, mint ötezer pogácsát szaggatott ki öt perc alatt egy rekordkísérlet során egy fővárosi gimnáziumban. Csakhogy valaki azt állítja, látta, ahogy néhányan beleköptek a tésztába, és erről még videó is készült.

2015. szeptember 23. 09:27

A 444 írta meg elsőként, hogy a fővárosi Kürt Alapítványi Gimnázium diákjai múlt pénteken több mint ötezer darab sós süteményt készítettek a rászorulóknak. Az RTL Klub kedd esti híradója arról számol be, hogy folyosói pletykák szerint videó készült arról, hogy néhányan beleköpnek a tésztába. Molnár Lajos, a gimnázium igazgatója állítása szerint nem látott ilyen felvételt. Az iskola egyik vezetője azt mondta a tévécsatornának, amíg nem zárul le a vizsgálat: sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a hírt.

A pogácsákat végül az Oltalom Karitatív Egyesület kapta, akik hajléktalanoknak adták a sós süteményt. Hogy menekültekhez jutott-e belőle, nem tudják. Ők semmi furcsát nem láttak a pogácsákon, mindenki egészséges, aki evett belőle, mondták az RTL Klubnak.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. szeptember 23. 17:23
Mégiscsak magyarok vagyunk...
formaegy
2015. szeptember 23. 15:42
A ballib újabb csinált, hamis videója! Ennyi!!!
1120
2015. szeptember 23. 15:24
Beköpték aki beleköpött? :) (Gumicsont.)
röviden
2015. szeptember 23. 13:41
Kecskét baszhattak a 444! szerkesztőségében. Ezt pont olyan etikus cím lenne egy hírportálon, mint amit ők adtak, kivált, ha állítólag videó is készült róla. UP nem nyilatkozik, tehát lehet benne valami; tagad, tehát van mit tagadni; perrel fenyegetődzik, tehát már az ügyvédek mögé bújna, nyilván nem véletlenül. Íme, a technika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!