Morvai Krisztina bemutatja: Migráns mellett nem jó lakni

2015. október 04. 11:01

A menedékkérők egyik erdei táborhelye közelében élő tanyára látogatott a Jobbik EP-képviselője, ahol egy asszony él a kislányával.

2015. október 04. 11:01

Morvai Krisztina egy olyan asszonyhoz látogatott el, aki a kislányával egy határmenti, erdőszéli tanyán él, havi 51.500 forintból. A tanyájuktól ötven-száz méterre rendszeresen migránsok táboroznak, ott várják az embercsempészeket, már több üzlet megkötésének is tanúja volt. Az asszony fél attól, hogy esetleg a lebukó embercsempészek társai azt gondolják, ő árulta el őket.

Mint mondja, a menedékkérők nem nyúltak a zöldségeihez, a tejet azonban elvitték a ház elől, rendszeresen oda ürítenek a tanya bejárójára és az erdőt is teleszemetelik.

A nő szívesen találkozna Gyurcsány Ferenccel: „A manóba vigye el, amikor ő volt ott legfölül, egyáltalán nem látszott rajta, hogy ő annyira szolidáris lenne a rászorultakkal. Pedig Magyarországon is vannak nagyon sok rászorult emberke! Nem is kell, hogy család legyen, egy ember is lehet rászoruló, a maga hibáján kívül. Amikor ő megtehette volna, hogy ezekkel szolidáris legyen, akkor miért nem volt az? Csak a külföldiekkel, azokat kell befogadni, etetni, itatni?”

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
he-he
2015. október 05. 06:29
Buta qrva.
bookmark
2015. október 04. 17:34
Azt hiszem már elég világos itt a MANDIN, hogz nem vagyok jobbik rajongó, de elhangzott néhány dolog ebben a filmben, amit azért elemezni kellene. 1) a kisgyermekes anya azért él a tanyán, mert megtudja termelni az étele egy részét. Igen, amikor a városokat építették, nagyon figyeltek arra, hogy akik ott fognak lakni, hely hiányában ne tudják megtermelni az élelmiszerük egy részét. Ha a magyarság meg akar maradni, szerintem ezen változtatni kell. 2) ha a németeknek kellenek a migránsok, akkor miért nem mennek értük és viszik őket egyenes hozzájuk? Ezt kérdezzük mi is. Ami szóba jöhet az az, hogy a tranzit országok költségén akarják utaztatni a nagy tömeget, illv. akkor az EUs szabályok miatt oda akarják visszatoloncolni azokat, akiket nem akarnak megtartani. Heteken belül kell, hogy legyen kiutasítás a németeknél, úgyhogy megtudjuk, hova lesznek visszaküldve. 3) mikor voltak ezek a migránsok azon a területen? Szept 15. után már zárt tranzit folyosó működik a horvátok felől. Lehet hogy létezik egy sokkal kisebb számú tömeg, amelyik elkerüli az ellenőrzést? Hol jöttek ezek be?
Obulus
2015. október 04. 17:01
Őszintén sajnálom a nőt, de valljuk be őszintén, egy rendkívül buta nő nyilatkozik egy rendkívül aljasnak. És, hogy mi lesz ebből a mélange-ból? Ez
Morgen
2015. október 04. 14:44
Volt az egészben egy mondat, amiben az szerepelt, hogy a hajléktalanok elviszik a migránsok sátrait, pokrócaikat. Oda kell rá figyelni, Morvai Krisztina tudja, hol van ez a hely, jelentse az illetékeseknek. Elképesztő felelőtlenség használatba venni a migránsok által elhagyott cuccokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!