Cukrászüzemre csapott le a NÉBIH

2016. május 03. 11:56

A polcokról – melyek a lejárt alapanyagok és sütemények álltak – az egér ürülék sem hiányzott. A NÉBIH azonnal felfüggesztette az üzem működését.

2016. május 03. 11:56
Túlzsúfolt rajtárhelyiségekre, lejárt süteményekre és alapanyagokra, valamint egérürülékkel teli polcokra bukkant a NÉBIH egy cukrászüzemben a múlt héten. A vállalkozás több félkész- és készterméknél nem tudta igazolni a gyártás időpontját sem.
 
A hatóság  ezért elrendelte 334 kg élelmiszer forgalomból való kivonását és megsemmisítését. Az üzem több százezer forintos pénzbüntetésre számíthat.
 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2016. május 04. 01:57
Nagyon hiányolom, hogy soha nem tájékoztatnak arról, hogy az ilyen mocsok cégek hova szállították a szemetüket (szerintem jogunk van tudni!), mi a gyártó cég neve, és hol található. Talán ezen adatok nyilvánosságra hozatala nagyobb visszatartó erő lehetne!
Kanóc
2016. május 03. 18:38
Hasonlatos egy libsi 'szellemi műhelyhez'.
pemete jakab
2016. május 03. 17:21
"A polcokról – melyek a lejárt alapanyagok és sütemények álltak – az egér ürülék sem hiányzott." Azért a jelenlegi kemikáliákkal dúsított életünk sem az egészség záloga.
vidékilány
2016. május 03. 17:01
Egyszer már igazán készíthetnének ezekkel az aljas, kapzsi, szemét, sunyi tulajdonosokkal is riportokat a TV híradók. Vajon hány tonnányit etettek meg a vásárlókkal ezekből az undormányokból ? Feletetni velük a szemetüket, börtön, teljes vagyon elkobzás, foglalkozástól eltiltás örökre. A többi majd elgondolkodhatna, megéri-e ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!