MSZP: Orbán menessze Rogánt!

2016. október 05. 15:45

Ugye senki nem hiszi el azt, hogy Rogán Antal ajándékba kapta helikopterutat, a luxusautót, vagy az elnöki lakosztályt? Ajándékba volt a Louis Vuiton-táska? Ajándéka volt a napról napra nagyobb lakása? – kérdezte a szocialista Bárány Balázs, aki megjegyezte: a miniszterelnökhöz fordulnak, hogy vegye végre észre, milyen „embereket szabadított rá az országra”.

2016. október 05. 15:45

Orbán Viktor miniszterelnöknek nincs más választása, menesztenie kell Rogán Antal minisztert – közölte az MSZP elnökségi tagja szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Bárány Balázs szerint nem csak arról van szó, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helikopterrel megy egy celeb esküvőjére, hogy luxuslimuzin szállítja a helikopterhez és onnan el, és hogy egy 110 ezer forintba kerülő elnöki lakosztályban tölti az estét családjával. Arról van szó, hogy ezzel kapcsolatban hazudozik, simán letagadja az egészet az a kormánytag, akinek az a feladata, hogy az embereket tájékoztassa – tette hozzá.

Az ellenzéki politikus véleménye szerint nincs ajándék vagy barter, mert Magyarország egyik miniszteréről van szó, és mindennek megvan az ára, igaz azt a nap végén az adófizetők fizetik meg. Ugye senki nem hiszi el azt, hogy Rogán Antal ajándékba kapta helikopterutat, a luxusautót, vagy az elnöki lakosztályt? Ajándékba volt a Louis Vuitton-táska? Ajándéka volt a napról napra nagyobb lakása? Ajándéknak számít-e az a sok állami milliárd, amit Rogán Antal szomszédja tesz zsebre? – sorolta kérdéseit.

Hozzátette: közben az országban a gyermekek majdnem fele éhezik, az egészségügyi dolgozók nem tudnak megélni a bérükből, tömegével menekülnek el a fiatalok. A szocialista politikus szerint kezdeményezhetnének vagyonosodási vizsgálatot, feljelentést is tehetnének, de úgyis mindent rendben találnának. Felszólíthatnák Rogán Antalt a lemondásra – folytatta –, de annak sem lenne eredménye. Ezért a miniszterelnökhöz fordulnak, hogy vegye végre észre, mi folyik az országban a kormányzása alatt, hogy milyen „embereket szabadított rá az országra” – mondta.

(MTI)

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totyalaci
2016. október 06. 10:15
A FIDESZ fanoknak üzenem, hogy ne vergődjenek,mert ez tényleg egy szar ügy. Viktornak üzenni meg felesleges,biztos, hogy tudott róla. Ha meg nem mondta meg neki a tóni,akkor egy balfasz és tényleg menjen a p.csába
hirvi
2016. október 05. 23:19
Szóval a baloldali politikusok közül mindenki 40 nm-es panelban él a nyolcadik kerületben, és onnan vívják a csatájukat a gonosz gazdagok ellen? Akik biztos közpénzből utaznak, mert azok lopnak, mint tudjuk, saját, milliós fizetésből nem telik száztízezres hotelre. Igaz, a saját fizetés is közpénzből megy... Bezzeg a balosok a panelból, azok nem csinálnak ilyet. Azok csak adnak és adnak. Hát persze.
Morgen
2016. október 05. 21:38
Világrengető problémákat feszeget az MSZPDK!! Gyurcsány meg egy zsidó családtól zabrált villából ájuldozik azon, hogy Rogán beült egy helikopterbe, meg a limuzin, meg a luxusszálloda! Mi kárt okozott ezzel az országnak Rogán? Az MSZP, a DK, vagy éppen a magyar állam fizeti a költségeket? Szegény Gyurcsánynak meg a miskolci lakótelepi lakás jut jutalomüdülésként? Remélem, egészen Brüssuzlig futnak a nagy bánatukkal! Ott aztán ismeretlen a luxus! Jó az idiótáknak meh a proliknak , a teljes ellenzék rájuk hajt, mert nekik ez hír, lehet ordibálni róla a sarki napköziben a kocsmapult mellett.
mustarharmas
2016. október 05. 20:43
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!