Szarzsáknak nevezte Simicskát Bayer Zsolt

2016. október 18. 09:50

Bayer Zsolt kiakadt azon, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó médiumok is teret adtak annak az álhírnek, miszerint Orbán Viktor nem lesz otthon október 23-án. Szerinte a „mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült szarzsák” Simicska beszólt a szerkesztőségekbe, hogy írják ezt meg.

2016. október 18. 09:50
null

„Mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült szarzsák” – ez Simicska Lajos egykori Fidesz-közeli üzletember-médiatulajdonos új jelzője Bayer Zsoltnál. A Magyar Hírlap publicistája azért nevezte így Simicskát egy blogbejegyezésben, mert szerinte az üzletember személyesen utasította arra a tulajdonában álló szerkesztőségek újságíróit, hogy közöljenek le egy álhírt az október 23-i állami megemlékezésről. A Hír TV és a Válasz.hu tévesen azt írták: Orbán Viktor nem lesz az országban a nemzeti ünnep alatt, így Juhász Péter és az ellenzék nem fogja tudni kifütyülni a miniszterelnököt.

Az igazság viszont az, hogy nem csak Orbán Viktor, hanem Andrzej Duda lengyel elnök is beszédet mond majd az Országgyűlés épülete előtt október 23-án 15 órakor.

Bayer Zsolt szerint az eset magáért beszél.

„Talán csak annyit, tudom milyen is az, amikor g. Simicska beszól a szeribe, hogy mi a teendő. Most éppen ezt szólta be. És mivel mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült ez a szarzsák, tényleg elhitte, hogy ezzel majd eltünteti a tömeget a térről, és nem lesz ott senki, csak a fütyülők. De 23-án csak odamegyünk a Kossuth térre. Aztán majd meglátjuk, mi lesz…” – írta Bádog című blogján Bayer Zsolt.

A Spíler blog szerint a HírTV azóta törölte cikkét, míg a Heti Válasz módosította a hamis részeket. Dévényi István elnézést is kért a Válasz.hu olvasóitól: „De, mégis ki fogják fütyülni [Orbán Viktort], akik erre készülnek, ugyanis sikerült beleszaladni egy régi hírbe, ami újszerűnek feltüntetve terjed a neten. Elnézést a tévedésért! (...) A többi meg butaság volt, törlöm, mielőtt tőlünk is tovaterjedne.”

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. február 16. 23:37
Laja, a közzétett apai szellemi öröksége ellenére, a szánkázásban alakította a legnagyobbat, mi több, azt még kedveli is. Azt hiszem, nincs megélhetési problémája a régi, megtagadott kapcsolataiból adódóan, tehát maradjon ennél a játéknál, de ha megtalálja a hozzá közelebbi játékszerét, akkor azzal.
1120
2017. január 12. 19:12
A szarzsák neve: szarzsák. (És nem mondjuk lótuszvirág.)
na még ez is
2017. január 04. 13:13
amúgy ez különösen úgy vicces, hogy a fizetett biodíszlet vádat eddig egyedül a fideszre sikerült rábizonyítani, mikor 2011-ben és 2014-ben is fizetett tapsolókat szerződtettek OV március 11-ei beszédéhez...
Anti Komcsi
2016. december 26. 16:46
A g.ci Simlicska òrülhet, hogy ennyivel megúszta. A hazaárulóknak nincs jövője és hitele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!