Lázár Jánosnak nincs ujjlenyomata?

2016. november 17. 15:45

A miniszter a csütörtöki kormányinfón vallotta be, hogy nincs ujjlenyomata. Annak kapcsán beszélt erről, hogy véleménye szerint elképzelhető: Pharaontól is azért nem vettek ujjlenyomatot a hatóságok a tartózkodási engedélyéhez, mert lehet, hogy neki sincs.

2016. november 17. 15:45

Lázár Jánost a csütörtöki kormányinfón újságírói kérdésre reagált arra a szerdai hírre is, miszerint a hatóságok nem vettek ujjlenyomatot Ghaith Pharaontól a magyar tartózkodási engedélyéhez.

A miniszter leszögezte: a hatóságok valószínűleg körültekintően jártak el, és nem zárta ki, hogy azért nem rögzítették Pharaon ujjlenyomatát, mert nincs neki. Majd bevallotta: „én is ilyen vagyok, nekem sincs ujjlenyomatom”. Hozzátette: emiatt csak egy évre érvényes útlevelet használ – írja a 444.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2016. november 18. 11:41
A Rapcsák egykori ajtónyitogatójából az egyik legcinikusabb legpofátlanabb figura lett.Ahogy pici mosollyal kimondja "hiszen demokratikus jogállamban élünk"mindent elárul arról mit gondol(nak) a hatalomról és a kormányzásról.
noMores
2016. november 17. 23:50
Ez egy segghulye fasz, iphone-t ne vegyen:))) Egyebkent ezek a surtyo fideszesek tenyleg eloadtak egy ujabb konferencian, hogy ma ebben az orszagban nem letezik korrupcio: http://444.hu/2016/11/17/magyarorszagon-a-korrupcioellenes-harc-azt-jelenti-hogy-politikai-mandatum-nelkul-nem-szabad-lopni Dobbenet.
Ragály
2016. november 17. 22:05
Akinek nincs ujjlenyomata, AZ ANNYIT IS ÉR!
Ragály
2016. november 17. 22:04
Az írták, a migránsok miatt Szerbiában elfogyott a boltokból a pillanatragasztó, mert a migrének azzal kenték be az ujjuk végét, megakadályozandó az ujjlenyomatvételt. Ebből következően lázár vagy bűnöző, akinek félnivalója van. Vagy tényleg a zsidók nem emberi faj, ezért nincs ujjlenyomatuuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!