Ezek voltak a legnépszerűbb Google keresések 2017-ben

2017. december 28. 20:37

A Google év végi videójából kiderül, mi foglalkoztatta a világot 2017-ben.

2017. december 28. 20:37

Milyen messze juthatnak Észak-Korea rakétái? Hány menekült van a világon? Hogyan keletkeznek a hurrikánok? Hogyan indulhatok a választásokon? Hogyan legyek jó szülő? – többek között ezek a kérdések foglalkoztatták a világot 2017-ben a leginkább.

Sokan kerestek rá az idén arra is, hogyan lehet segíteni a menekülteken, valamint a természeti katasztrófák és terrorcselekmények áldozatain. Az összesített keresési listában az első helyet az Irma hurrikán vitte el. Dobogós még az iPhone 8 és az iPhone X, a negyedik hely Matt Laueré lett, az ötödik hely pedig Meghan Markle-t, Harry brit herceg menyasszonyát illeti.

A magyarok a legtöbbször a Black Friday kulcsszóra kerestek rá, amit az Eurovíziós Dalfesztivál követett a keresési sorban. Harmadik a FINA vizes VB, majd a szmogriadó és a fidget spinner.

A globális hírek kategóriájában is az Irma hurrikán vezeti a keresési listát, míg a második helyre a digitális fizetőeszköz, a bitcoin került. A harmadik legkeresettebb hír az októberi Las-Vegas-i lövöldözés volt, de Észak-Korea nukleáris programja és az idei amerikai teljes napfogyatkozás is nagyon népszerű volt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2017. december 31. 12:51
Black Friday milyen népszerű a négymillió éhező hazájában.
illiberator
2017. december 29. 12:45
https://www.siegemedia.com/seo/most-popular-keywords szerint: For clarity, the top five most searched overall are “Gmail”, “Craigslist”, “Amazon”, “Yahoo”, and.. “Porn”. Nem számítva ezeket: a többi 5 db: weather translate calculator maps news
Poszata
2017. december 29. 00:09
Miért nincs sehol a "Soros"? Vagy a világ magasról tesz az igazán komoly dolgokra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!