Patkányügyben ment neki a Párbeszéd Tarlósnak

2019. április 29. 21:20

A Párbeszéd párt szerint a patkányok észleléséről szóló bejelentések egyértelműen bizonyítják, hogy a főpolgármester ismét csak beszél, de nem cselekszik.

2019. április 29. 21:20

A Párbeszéd szerint Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) igazából nem Karácsony Gergellyel, a párt zuglói polgármesterével és a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével vitatkozik, hanem azokkal a budapestiekkel, akik patkányokat látnak Budapest utcáin, terein vagy egyenesen a saját lakásukban.

Az ellenzéki párt arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Tarlós István a rágcsálóhelyzet megoldásával kapcsolatos vitáról kiadott közleményében azt írta: a fővárosi önkormányzat megvédi Budapest lakosságát az állítólagos inváziótól. Tudatta: a rágcsálóirtást végző céget pályáztatás alapján nem a Fővárosi Közgyűlés, hanem az illetékes bizottság választotta ki. Az a bizottság, amelyiknek tagja Karácsony Gergely, aki nem szavazott a bizottsági döntés ellen – fűzte hozzá Tarlós.

A Párbeszéd közleményében úgy fogalmazott: Tarlós István azt állítja, hogy nincs itt semmi látnivaló, miközben a saját helyettese által jegyzett előterjesztés kimondja, hogy Budapesten a patkányok elterjedése olyan tendenciát mutat, amely rendkívüli beavatkozást igényel. Azt írták: a patkányok észleléséről szóló bejelentések egyértelműen bizonyítják, hogy a főpolgármester ismét csak beszél, de nem cselekszik, csak azzal foglalkozik, hogy kiforgassa legesélyesebb kihívójának szavait. Ha nem ő és a Fidesz-KDNP vezeti majd a várost, újra lesz megoldás a tűrhetetlen állapotokra – közölték.

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. április 30. 12:24
És sok a szúnyog meg a darázs is, követeljük, hogy Tarlós légycsapóval jelenjen meg az inkriminált helyeken és végezzen irtást, utána mondjon le!
Mutimi
2019. április 30. 09:39
Érdekes olvasmány az ellenzéki hozzászólók elképzelése a dolgok működéséről. Sokat mond el. Saját magukról. Senki másról.
ThunderDan
2019. április 30. 06:37
Azt is tegyük hozzá, hogy Bangóné és Újhelyi után... hmmm.... nem kockázat nélküli egyáltalán feszegetni ellenzéki oldalról a PATKÁNYIRTÁST... hogy mondjam, kapott "némi" mellékízt a témakör... nem biztos, hogy az ellenzék számára kedvező módon.
áfonya
2019. április 29. 22:31
Nyakazókat várják. https://kepkuldes.com/image/Hez3I3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!