Parkolási csalásért elítélt cégvezértől venné a parkolóautomatákat Horváth Csaba

2019. november 05. 20:03

Más cég nem indulhatott a közbeszerzésen.

2019. november 05. 20:03

Kupper András cégével köthet négy évre szóló parkolási üzletet Zugló Horváth Csaba javaslatára – írja a 444.hu. Kupper Andrást korábban nyolcvanezer rendbeli csalás miatt elítélte a bíróság, mert a cége engedély nélkül szedett parkolási díjat az Állatkerti úton. Kupper volt a Centrum Parkolás Kft. feje is, cégeinek vezetői, 23 személy jelenleg is a vádlottak padján ül csalás vádjával – írja a portál. 

Az új parkolási bizniszről várhatóan november 7-én dönthet a zuglói képviselőtestület. Zugló 76 darab új parkolóórát szerezne be, illetve bízná azok telepítését és karbantartását Kupper cégére. Az automaták egyenként több, mint 2 millió forintba kerülnek, ezeket mind Kupper cége, a C-Ware Kft. szállítaná, telepítené és helyezné üzembe. Karbantartásuk darabonként havi negyvenezer forintba kerülne négy éven keresztül. Más cég nem indulhatott a közbeszerzésen. A parkolóautomaták egyébként nem fogadnak el bankkártyát, pedig bankkártyás fizetéssel olcsón, átlathatóan lehetne vezetni a befizetéseket, és nagyban lecsökkenti a visszaélés lehetőségét – teszi hozzá a 444.

(444)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2019. november 06. 07:47
Harmadával olcsóbb lesz. Akkor az eddigi szerződés mégsem volt olyan jó?
Berecskereki
2019. november 05. 21:35
Szabad-rablás Ali Baba szárnysegédletével.
zakar zoltán béla
2019. november 05. 20:39
+++ Zug Lónak ne nézd a fogát!
kunfia2
2019. november 05. 20:35
És megint egy balos portál leplezte le. Most nézzünk szét a NERben! Elképzelhető lenne,hogy a Pesti Srácok ilyet írna mondjuk Borkairól?Vagy leírná az igazat a Magyar Idők Magyar Nemzetbe oltott változata Tiborczról? Ugye,hogy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!