Szocialista hagyományt élesztene újra az ellenzéki polgármester

2020. január 28. 13:34

Jönnek a szocialista Kubát ünneplő napok a 18. kerületben?

2020. január 28. 13:34

A XVIII. kerület az ellenzéki összefogás színeiben ősszel megválasztott polgármestere egy Facebook-bejegyzés szerint újraélesztené azt a „szép hagyományt”, amelynek keretében a kerületben található Havanna-lakótelepen a „testvéri” Kubát ünnepelték évente egyszer.

Mint azt a keddi bejegyzésben írja, a negyven évvel ezelőtti hagyománynak szóba került az újraélesztése akkor, amikor a kubai nagykövettel együtt koszorúzta meg José Martí kubai költő szobrát. Felteszi a kérdést: „Mit szolnátok ehhez?”

Tényleg, vajon mit szólnának a politikai és emberi jogok hazai szószólói ehhez?

(Mandiner)

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2020. január 29. 21:01
a '80-as években szép április 4-noveber 7. ünnepek is voltak. felélesztenénk. mit szólnátok hozzá? október 23-án pedig hagyományőrző tömegbe lövetés, már nemcsak kerek évfordulókon.
nick89
2020. január 29. 18:12
"Az antidemokratikus Kuba dicsőítése ugyanúgy elfogadhatatlan, ahogy Kína, Oroszország, Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkménisztán vagy más Orbánék által preferált diktatúrák támogatása." Ha dől a lé, akkor az elvek le vannak szaharva. (ismert magyar pártvezető definíciója)
Hóvirágcsempész
2020. január 29. 17:24
Nincs ezzel semmi gond . A kubaiak jó fejek , Kuba szép .
BőröndÖdön
2020. január 29. 15:42
Miért,a viktor újraélesztheti a megbonthatatlan szovjet-magyar barátságot,neki szabad?! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!