Emlékszik még, milyen, amikor Gál „operatívtörzs” Kristóf Bëlgát szaval?

2020. július 01. 21:02

2020. július 01. 21:02
null

Tavaly mi is beszámoltunk a különleges produkcióról, amivel a rendőrség készült a magyar költészet napjára. Az Operatív Törzs működésének köszönhetően azóta országosan ismertté vált Gál Kristóf alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a Bëlga együttes „Rendőrmunka” című számát szavalta el. Gál Kristófról köztudott, hogy rendőri karrierje előtt színészként kereste a kenyerét, ez pedig látszik is látszik az előadáson. A Magyar Rendőrség új közösségi oldalán osztotta meg az emlékezetes videót, így teszünk most mi is. Ha még nem látta, nézze meg, ha már igen, akkor nézze újra! Érdemes.

Összehasonlításképp itt az eredeti!

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. július 02. 11:58
Nagyon jó orgánuma van, szebben beszél mint néhány színész, tökéletesen végezte a dolgát.
Nannyó
2020. július 02. 09:07
Bár a szöveg meglehetősen bugyutácska, engem megnevettetett. :) Gál Kristóf is, meg a Belga is. :) De eszembe jutott, hogy tényleg nem árt megreformálni a magyar popkultúrát. :))
annamanna
2020. július 02. 02:29
Három komment a Belga szám alól: "Beiratkozás, általános iskola zenei tagozat. 6 éves fiamat kéri a tanárnéni, hogy énekeljen valamit. És a gyerek elkezdte: Rendőrmunka, nagyon durva, ééééés veszélyes... :-D :-D" "Don't understand the hungarian but I love this song" "Ez a szöveg egy nagy rakás hulladék. Én ott akadtam ki, hogy:....éjjel táncol, pedig de!... Ha nem jön ki a rím, akkor bedobunk valami olyan szókapcsolatot, ami nagyjából jó? Ennél mocskosabb förmedvény számai már csak Zaporozsecnek vannak. Szerintem háromévesen különb szöveget írtam volna. Attól pedig már végképp okádnom kell, hogy valaki ilyen sz@r0kkal lesz híres."
magyarellenes-Hivatalos-Official
2020. július 02. 00:21
Az idő mindent megszépít...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!