Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Dömötör Szabó Tímeának: Ön hozta be a parlamentbe az álmentős kamuinformációkat

2020. november 16. 16:43

Az államtitkár rámutatott, hogy a Párbeszédben semmilyen következménye nem volt az ügynek.

2020. november 16. 16:43
null

Napirend előtti válaszában szembesítette a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Párbeszéd frakcióvezetőjét azzal, hogy pártjában semmilyen következménye nem volt annak, hogy az álmentős Németh Athina információira hivatkozva valótlanságokat állított az Országgyűlésben. „Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos” – fogalmazott.

Dömötör Csaba rámutatott, hogy az MSZP-ben legalább volt egy vizsgálat az ügyben. „Az MSZP-ben még volt valamiféle egynapos vizsgálat, no az is megér egy misét, de maguknál semmi. Egy nyikhang sem” – fogalmazott az államtitkár.

Dömötör Csaba úgy folytatta: „ezekben a hetekben sok millióan összefogást építenek, azt erősítik. Ezzel szemben önök egy nagy hazugságvárat építenek, abból rendszeresen kijönnek és rárontanak azokra az egészségügyi dolgozókra, akik a frontvonalban harcolnak”.  Az államtitkár összegzésül elmondta: „a magyarok most nem hazugságokat, nem álhírkampányokat, nem kamuvideókat, nem aknamunkát várnak a politikai szereplőktől, hanem összefogást és bölcsességet”.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. november 17. 07:46
Tegnap hallottam rikoltozni őt is meg Jakabot is. Szégyen, hogy a magyar parlamentben ezek ott lehetnek..A rendszerváltás úgy tűnik -a demokrácia nevében - több lumpenprolit szavazott be lumpenprolik segítségével a parlamentbe, mint a szocializmus..Az ellenzék szavazói felszínre hozták a szemetet..Ezek meg részben egymást letaposva, részben a magyar polgárságot gyalázva akarnak minden áron fennmaradni...
pemete jakab
2020. november 16. 23:04
"a Párbeszédben semmilyen következménye nem volt az ügynek." A Párbeszédet tyúktolvajláson kapták. És nem lett következménye. A kormány szétlopja az országot. És nem lett következménye.
pemete jakab
2020. november 16. 23:02
Az ellenzékről sok rosszat lehet mondani. A fő probléma nem ez. Hanem az, hogy a kormányról is, sőt róluk sokkal rosszabbat.
nyugalom
2020. november 16. 20:00
ez az afganroman nem erti es nem erdemli meg : ön! Az ő koreiben ez ismeretlen! Tordai, vadai, arato kommunikalnak nem beszelnek, meg diplomaval sem! Komcsi diplomasok, a bufeszakrol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!