Látta már Budapest új fényvillamosait?

2020. december 05. 08:09

Önnek melyik a kedvence?

2020. december 05. 08:09
null

A BKV karácsonyi fényvillamosa az elmúlt években a főváros egyik legnépszerűbb ünnepi attrakciójává vált. A csillogó fényfüzérrel feldíszített UV villamos bármerre jár Budapesten, mindenhol nagy feltűnést kelt. A közlekedési társaság idén úgy döntött, hogy bővíti a karácsonyi égősorral feldíszített járműveinek sorát. A már ismert UV mellett két újabb villamost is fényfüzérekkel díszítettek fel a közlekedési vállalat szakemberei: a háromkocsis Tátra villamossal az 1-es és a 14-es vonalán lehet majd találkozni, a másik, KCSV-7-es típusú villamos pedig a 2-es és a 2M vonalán viszi majd az utasokat. A vaskerekű járművek mellett idén mikulásbusz, mikulástroli és fénytroli is közlekedik a városban, amelyek menetrendjeiről a BKK oldala ad tájékoztatást. 

A nyitóképen: feldíszített buszok, trolik és villamosok az egyik budapesti kocsiszínben. Fotó: Facebook/BKV

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. december 05. 11:12
Láttam Tarlós alatt. Karácsonynak maszkos villamosra futotta és ezzel le is tudta a járvány elleni védekezést.(Nem is ért egy lapát szart sem, de főpolgármesterünk életművébe ragyogóan illeszkedett)
kunfia
2020. december 05. 09:23
193 halott. A 20milliós Romániában 176. Románia vezetői is elismerik,hogy rosszul kezelik a járványt. A napi halottak számában 1 hónapja lehagyjuk Romániát,de a bérekben már megelőztek,mert Orbán Viktor jobban teljesít!
cutcopy
2020. december 05. 09:13
Ez valami budget verzió..
tevevanegypupu
2020. december 05. 09:05
Nem de olyan nagyon nem is vagyok kiváncsi rá, amig ez a banda ott foglalja a fővárosi önkormányzatot..Piszkosabb és sötét lett a város..a fény sem tudja megvilágítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!