Egy balmazújvárosi képviselő reméli, ebolával oltották be Orbánt

2021. március 03. 07:50

Hüse János azzal magyarázta hozzászólását, hogy sok a feszültség az egészségügyben.

2021. március 03. 07:50
null

A Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap osztotta meg a Facebook-oldalán azt a fotót, amin beadják neki a kínai vakcinát, ehhez a képhez szólt hozzá Hüse János balmazújvárosi önkormányzati képviselő, aki mentőápolóként is dolgozik – írta meg a Debreciner.  A komment a következő volt: „Remélem, ebolával.”

A Debreciner cikke szerint a hozzászólásra felfigyeltek a balmazújvárosiak, többen fel is háborodtak a történteken. Hüse aztán a Debrecinernek eljuttatott egy közleményt, ebben fejtegette ebolázós hozzászólásának okait. Azt írta, hogy az elmúlt időszakban az egészségügyben sok feszültség keletkezett, amit csak növelt a járvány közepén megvalósított egészségügyi átalakítás.

„Eközben frontvonalban dolgozók megbecsülése enyhén fogalmazva sem méltányos, míg a honatyák tiszteletdíjai pedig növekednek. Szörnyű látni azt, hogy a lakosság hónapok óta csak vegetál, vállalkozások, emberi életek, családok mennek tönkre. Az ígért segítség pedig nem jut el az igazán rászorulókhoz. A tehetetlen düh és elkeseredettség eredményezte ezt a meggondolatlan kommentet” – írta Hüse János.

A vasárnapi komment ügyében hétfőn megszólalt Tiba István korábbi balmazújvárosi polgármester, a választókerület fideszes országgyűlési képviselője is, aki külön videós posztot szánt a történteknek a Facebook-oldalán és mélyen elítélte a történteket.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. március 04. 09:13
A mai, magyarországi balliberálisok alap attribútumai: 1.) HALÁLOS GYŰLÖLET ÉS GYŰLÖLKÖDÉS--MINDENKI IRÁNT, AKI NEM ÚGY GONDOLKOZIK, MINT ŐK. 2.) ÉLETVESZÉLYES FENYEGETÉSEK ÖZÖNE--KIIRTÁSSAL, FELLÓGATÁSSAL, LÁMPAVASSAL, MINIMUM BÖRTÖNNEL. 3.) ÉS EZENKÖZBEN ANNAK SZAKADATLAN HIRDETGETÉSE-PROPAGANDÁJA: ŐK A XXI.SZ. KULTÚRDEMOKRÁCIA FÖLKENT ÉS EGYEDÜLI KÉPVISELŐI???! 4.) TÖMÉNY ÉS MINDENT ÁTÜTŐ-BŰZLŐ TEHETSÉGTELENSÉG ÉS NAGYSZÁJÚ-SZÁJSZAGÚ CSELEKVÉSKÉPTELEN SZÖVEGELÉS ÉS BESZÉDVIHAR--SEMMITTEVÉSSEL ÉS IMPOTENS KONCEPCIÓTLANSÁGGAL NYAKONÖNTVE!!! EZ KELL A MAI MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁRNAK??? UGYANMÁÁÁR?!
certus
2021. március 03. 16:08
Szégyellje magát.
Szeleta
2021. március 03. 15:47
Ti sem vagytok különbek ennél a lökött mentőápolónál, úgy látom a gyilkosságokról sem riadnátok vissza. Bravó aljadékok, csak így tovább. Menjetek alagutat ásni, kell a dolgos kéz Felcsúton.
Box Hill
2021. március 03. 15:40
Gondolom, perceid vannak a közéletben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!