Bayer: Az ebolázó hüsékhez szólnak a gyurcsányok és jakabok

2021. március 03. 10:31

Hüse János balmazújvárosi képviselő azt remélte hozzászólásában, hogy Orbán Viktort ebolával oltották be.

2021. március 03. 10:31
null

A Mandiner is megírta, hogy a miniszterelnök vasárnap osztotta meg a Facebook-oldalán azt a fotót, amin beadják neki a kínai vakcinát, és ehhez a képhez szólt hozzá Hüse János balmazújvárosi önkormányzati képviselő. A komment a következő volt: „Remélem, ebolával.” Erre a hozzászólásra reagált a publicista:

„Jó, ha tudjuk: ezekből a hüsékből áll össze az a tömeg, amelyikhez a gyurcsányok, jakabok, hadházyk, márki-zayok, fekete-győrök »beszélnek«. És ez pontosan ugyanaz a tömeg, akikhez a kunbélák, szamuelyk, a lenin fiúk, a szálasik, a »kisnyilasok«, a bucigyurik, az aprók meg a biszkuk beszéltek. A kibocsájtó és a befogadó közeg örök. Ebben nincsen semmi változás, soha...” – írja Bayer Zsolt.

Fotó: MTI

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. március 04. 10:04
A HÜLYE HÜSE ÉS HASONLÓK FOGNAK 2022 TAVASZÁN GYURCSÁNYNÉRA MEG FEGYŐRRE SZAVAZNI. HA "AZ" KELL NEKIK? MEGKAPHATJÁK!
tothpal
2021. március 03. 19:35
Kedves Zsolt! Ezek nem hüsék, hanem hülyék és idióták... Ennyit szabad tévedni...
dr. Dániel Péter ügyvéd
2021. március 03. 13:44
Az összes fideszes gecit ebolával kellene beoltani! Mától módosult egyébként a "repült, mint a vadlibák" kifejezés. Az új változat: "repült, mint O1G és brigádja a Néppártból"!
CirmoS
2021. március 03. 13:09
Bayer szokás szerint kiváló! Aki ma M.o-on erre a szedett vedett ócska moslékra szavaz, pusztán idiótaságból az elmegy a jó édes anyukájába..... Jakab meg Gyurcsány félék rajongóit egyébként érdemes megnézni.... elég rájuk nézni!...... Színvonal....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!