Kötter: Fekete-Győr a gazdag gyerek buborékjából álmodja magát miniszterelnöki székbe

2021. március 19. 12:51

Az író szerint a Momentum elnökének fogalma sincs, mennyit kell dolgozni egy lakásért.

2021. március 19. 12:51
null

„Fekete-Győr Andrásnak fogalma sincs arról, hogy mennyit kell dolgozni egy saját lakásért. A gazdag gyerekek buborékjából álmodja magát a miniszterelnöki székbe úgy, hogy fogalma nincs a dolgok értékéről. Saját puritanizmusát demonstrálva elmondta, hogy ő nem vágyik sokkal többre mostani kis lakásánál. Jelenleg egy olyan környéken lakik, ahol az ingatlanok négyzetméterárai gyakran ütik az 1 milliót”írja Kötter Tamás Fekete-Győr András egyik (ön)népszerűsítő videója kapcsán a Facebookon.

Hozzátette: „Kedves András! Lehet, hogy a szüleid meleg otthonából úgy tűnik, hogy a belvárosi lakásod kész lemondás, de ha szerinted ez a puritanizmus, akkor még nem sokat tudsz a valóságról és jobb, ha távol tartod magadat a közélettől!” – írja kritikusan a népszerű író.

Kép forrása: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2021. március 19. 16:52
Ezek a faszok azt hiszik hogy minket(!) bármilyen formában váll felett/ alatt képesek legyőzni! Lesz majd meglepetés.
bagira
2021. március 19. 14:58
Fegyőr a nagyapai bolsevik szellemét örökségét folytatja.
qwrtzq
2021. március 19. 14:26
Most miért vagytok ilyenek? 2 hónapot dolgozott a GE-nél követeléskezelőként.
mediator01
2021. március 19. 13:54
Milyen ez a Fekete-Győr András nevű fickó? - jóképű, - magabiztos, - jó kommunikációs készségekkel rendelkezik, - sikerességet hirdető, - laza, könnyed. Ennyi. Csajozáshoz, olcsó szórakoztatáshoz, marketinges, ügynöki munkához elég, de politikusi munkához nagyon kevés. Tartalom: erkölcsi nulla, tévedésekkel terhes, képzetlen (jogi egyetem ellenére is), tapasztalatlan, műveletlen. Úgy jár majd ez is, mint a Vona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!