Gyurcsány magyarázata arról, miért nem szavazták meg a pedofiltörvényt

2021. június 18. 22:35

Eljött egy új generáció, akihez most elsősorban szólni kíván,  és akik azt üzenik az államnak, hogy húzzanak el a magánéletünkből – állítja a pártvezér.

2021. június 18. 22:35
null

„Van itt egy új korosztály, akik azt üzenik az államnak, hogy húzzanak el a magánéletünkből. És most elsősorban hozzájuk szólnék” – írta ki a DK elnöke a Facebookra. Mint fogalmazott:

Merjetek kiállni az igazatokért és merjetek azok lenni, akik valójában vagytok! Mert végtére is csak így lehettek boldogok. És mi itt leszünk mellettettek végig.” 

Mint arról korábban írtunk, a parlament kedden fogadta el a pedofilellenes törvényt, melyet Gyurcsány Ferenc pártja nem szavazott meg. A javaslatban szerepel a név szerint kereshető pedofilnyilvántartás, és a Btk. szigorítása gyermekpornográfia készítése esetén a jelenleg adható büntetések megemelésével és új minősített esetek bevezetésével, valamint az LMBTQI-érzékenyítés tilalma az iskolákban.

Fotó: MTI Fotó: Bruzák Noémi

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2021. június 21. 08:23
Nem kell magyarázkodni Feri, tudtuk eddig is, hogy pedofil vagy.
dzso
2021. június 20. 19:46
Van itt több korosztály, akik azt üzenik Gyurcsánynak, hogy húzzon el a politikából!
tothpal
2021. június 20. 14:37
Ajánlom figyelmébe Frank Füredi könyvét: Célkeresztben a határok.... Ha egyáltalán szokott olvasni is...
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 20. 12:29
Ittál volna inkább vizet Böszme!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!