Kilométeres dugók az M0-s autópályán

2021. június 22. 12:31

Egyes szakaszokon egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

2021. június 22. 12:31
null

Több kilométeres a torlódás az M0-s autóút több részén is javítási munkák miatt –közölte az Útinform kedden a honlapján. Azt írták, hogy az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya irányába, a Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek. A 15-ös és a 14-es kilométer között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként két-két sáv járható. A munkaterület mögött lassú az előrejutás, az M1-es felé közel egy óra a menetidő-növekedés – tették hozzá.

Közölték azt is, a munkavégzés miatt a Halásztelek csomópontban lezárták az M1-es autópálya felé vezető felhajtó ágat, helyette a 17-es kilométernél levő gerincúti csomópontban lehet felhajtani az autóútra. Az M0-s autóúton a Megyeri-híd felé, a 36-os kilométernél a fénytörő hálót javítják a belső sáv zárása mellett. A munkaterület mögött több mint 5 kilométeres torlódás alakult ki – írták.

(MTI)

Borítókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. június 23. 19:38
Cikkcím: "Kilométeres dugók az M0-s autópályán" Cikk: "Több kilométeres a torlódás az M0-s autóút" Autópálya != autóút. A címadóember mondjuk úgy sincsen olyan szellemi szinten, hogy ezt képes legyen felfogni. :-(
olajfa1
2021. június 23. 10:52
A Budapesti vezetés meg nem kér újabb Dunai hidat délpesten...
békalepcse
2021. június 23. 06:04
Nem autóút az M0ás hanem dinamimus parkoló, csak hogy pontosítsuk a fogalmakat.
bagira
2021. június 22. 20:12
Autósok menjetek már tüntetni a kamu diktátor ellen , kevés a siránkozás . Ne tűrjétek az egy személyes diktatúrát , gyáva fővárosiak tűritek hogy kamu kibasszon veletek . Menjetek utcára buktassátok meg ezeket a megélhetési kiskirályokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!