A rendőrség elől próbált ellopni egy motort egy budapesti férfi, de olyan részeg volt, hogy pár méteren belül kétszer is felborult

2021. augusztus 12. 08:24

A fiatalember nem tagadta a cselekményt, de azt mondta, annyit ivott, hogy nem emlékszik semmire.

2021. augusztus 12. 08:24
null

Alaposan a pohár fenekére nézett az a férfi, aki a VII. Kerületi Rendőrkapitányság elől próbált ellopni egy motorkerékpárt, ám az egyenruhások a helyszínen elfogták az alig néhány méterre jutó tolvajt – olvasható a police.hu-n.

A rendőrségi portál egy abszurd videót is közzétett az esetről, amin az látszik, hogy az erősen ittas férfi megpróbálja ellopni az erzsébetvárosi rendőrkapitányság előtt a járdán leparkolt motort nagy nehézségek árán, miközben többször is eldőlt vele, az úttestre gurította 2021. augusztus 9-én késő este. Nem jutott sokáig: pár métert tett meg, aztán újra felborult a járművel, a kiérkező rendőrök pedig elfogták. A 24 éves H. Zsombort jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és gyorsított eljárásban kezdeményezték bíróság elé állítását.  

A fiatalember nem tagadta a cselekményt, de azt mondta, annyit ivott, hogy nem emlékszik semmire.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. augusztus 12. 20:46
Aki emlékezni akar az életére ő ne igyon sok alkoholt!
választópolgár
2021. augusztus 12. 14:11
Gyurcsány reakciója: https://streamable.com/qzya2z
anegy_
2021. augusztus 12. 08:57
ÓÓÓHHHH! Hát ez cuki kis jelenet, mint a cigány lova, "nem vak ez, hanem bátor"!
olajfa1
2021. augusztus 12. 08:52
"Hülyeségdiplomát" kell adni neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!