Patti Smithszel pózolt Karácsony Gergely

2021. október 13. 21:38

A főpolgármester topkommentben a People Have The Power című mozgalmi dalt osztotta meg, melyet kampánydalának szánt.

2021. október 13. 21:38
null

„A People Have the Power című számot biztosan sokan hallották az utóbbi időben, akik bármelyik kampányeseményemre ellátogattak. A dal régóta az egyik kedvencem, hiszen arról szól, hogy végül is az emberek erején múlik minden, a hatalom igazából az övék” – írta ki Facebookra a miniszterelnöki kampányát Márki-Zay péter javára abbahagyó főpolgármester. 

„Ma az a megtiszteltetés ért, hogy személyesen is találkozhattam Patti Smith-szel, a dal előadójával. Örülök, hogy Budapesten köszönthetjük, remélem, nem utoljára. Este koncertet fog adni, ahol biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élmény lesz közösen énekelni a People Have The Power-t” – áll a bejegyésben. 

Fotó: Karácsony Gergely, Facebook

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I am being lied to
2021. október 15. 11:33
KG egyetlen teljesítménye ez az odafagyasztott mosoly. Örökre vasalt bábuvigyor. Ezt tényleg megcsinálta. Más kérdés, hogy jól ráfagyott, ennyi bukás után.
Dénia
2021. október 15. 10:10
"A dal régóta az egyik kedvencem, hiszen arról szól, hogy végül is az emberek erején múlik minden, a hatalom igazából az övék” " És szerencsére Magyarországon ez meg is valósul. Azért futamodtál meg te is, mert megláttad a közvéleménykutatásokat, mennyire is vannak mögötted az emberek. Jobban hittél annak, mint a hatszázezer ellenzéki előválasztónak. Ez mindent elárul az előválasztásról is.
Károly úr
2021. október 15. 09:21
Ezt a gitáros videót Zánkán vették fel? Azért a nyakkendőt rendesen megköthették volna. :(
nempolitizálok
2021. október 14. 18:21
Dobták a libernyákok Padödőt???? Úgy látszik, több a pénz. A nő nyilvánvalóan nem ingyen van, ehhez túl öreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!