A DK agrárpolitikai ámokfutással vádolja a kormányt

2021. december 17. 13:36

Fel vannak háborodva.

2021. december 17. 13:36
null

Enervált közleményt juttatott el az MTI-hez Benedek Szilveszter, a Demokratikus Koalíció agrárpolitikusa. A Gyurcsány-párti szakpolitikus szerint egyenesen „vállalhatatlan” a kormány agrárpolitikai stratégiája.

Benedek szerint a kormány által bemutatott terv nem közöl részleteket a kabinet agrárstratégiájáról és a következő években lehívható uniós támogatások felhasználásáról, csupán a kormány „agrárpolitikai ámokfutásáról” tanúskodik.

A közlemény azzal vádolja a kormányt, hogy „semmibe veszi a magyar mezőgazdaság valós problémáit”. A Gyurcsány-párt szerint az új stratégia ellehetetleníti a valóban tehetséges fiatalokat, miközben a vezetés saját haveri körét akarja kiszolgálni.

2022 után az új kormány egy olyan stratégiai tervet fog kidolgozni, amely képes modernizálni a mezőgazdaságot, növelni az ágazat értékteremtését, így tud biztos megélhetést nyújtani azoknak, akik valójában a földből élnek” – ígéri Benedek Szilveszter.

Fotó: MTI/Varga György

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. december 18. 15:53
vak onDoKok
Aerion
2021. december 18. 13:40
Így van, ahogy a déká agrárpolitikusai állítják, ugyanis az igazi magyar agrárpolitika a magyar termőföld külföldieknek való eladása, még pontosabban piaci árszint alatti eladását, illetve a magyar termőföldtulajdonosok uniós átlagon felüli megadóztatását jelenti. És akinek nem tetszik, annak pedig a tulajdonkisajátítás lehet a megoldás, amit aztán megkaphatnak a betelepített niggerek. Ingyen. Ez az igazi magyar agrárpolitika.
amca
2021. december 17. 22:26
Korhadt,rokhadt ,büzlő DK. Kinek a dél-lengyel elnöke azt mondta ,hogy a támogatásokat június 30 után kell kifizetni. Most kaptunk több millió HUF előleget. Takarodj a dékás curva ...ba. Senkiházy
Pelso j.
2021. december 17. 21:43
Nincs itt semmiféle ámokfutás. Mindent tudatosan tesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!