Prostitúcióra és kukoricakapálásra kényszerített nőket egy szegedi strici

2022. január 18. 13:31

 A férfinál elrendelt házkutatás során több fegyver, valamint kábítószergyanús anyag is előkerült – tudatták.

2022. január 18. 13:31
null

Saághy Flóra közölte, az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartoztatását. A megalapozott gyanú szerint tavaly a férfi egy hölgy ismerőse két fiatal, anyagilag és érzelmileg kiszolgáltatott helyzetben lévő lányt előbb magához költöztetett és élelemmel látott el, majd rávette őket arra, hogy prostituáltként dolgozzanak. A fiatal lányokat a társa által megszervezett együttlétekre a gyanúsított szállította el autójával Orosházára, és az alkalmak után ő is fuvarozta vissza szálláshelyükre.   

Az egyik sértettnek a szexuális szolgáltatásaival megszerzett teljes, kétmillió forintos jövedelmet át kellett adnia az őt futtató nőnek.    

Ugyanezt a fiatal nőt a gyanúsított és társa arra is kényszerítette, hogy nyáron, a Győr-Sopron megyei Kapuváron napszámosként kukoricát kapáljon.

A sértettnek innen végül sikerült megszöknie. A gyanúsított és ismerőse együtt indult a keresésére, majd a szomszédos település vasútállomásán rátaláltak, és a férfi kocsiján együtt szállították vissza a munkásszállóra. A férfinál elrendelt házkutatás során több fegyver, valamint kábítószergyanús anyag is előkerült – tudatták.

(MTI)

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. január 19. 09:15
"Ugyanezt a fiatal nőt a gyanúsított és társa arra is kényszerítette, hogy nyáron, a Győr-Sopron megyei Kapuváron napszámosként kukoricát kapáljon." De ez már sok volt, úgyhogy megszökött.
critical man
2022. január 18. 19:20
Manapság minden vicc valóra válik. Álldogál a prosti a sarkon, megáll mellette egy kocsi, ablak le, kiszól a fickó: - Hé, kislány, 15.000-ért mire vagy hajlandó? - Annyiért bármire. - Akkor gyere ülj be, megyünk betonozni!
Senki Alfonz
2022. január 18. 17:34
A kapanyéltől feltört kézzel hogy fogja meg a kéjlécet???
salátás
2022. január 18. 16:18
A kukoricára van állományban használható gyomirtó,more :) Ha előbb utánanéztél volna,nem nyom fel a munkaerő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!