Katonai egyenruhában állítaná meg Putyint a baloldal egri jelöltje

2022. április 01. 11:27

Szerinte, ha a NATO vezetése valamilyen kollektív döntést hoz, akkor azt nekünk is végre kell hajtani.

2022. április 01. 11:27
null

„A NATO tagság egyrészt védelmi garanciát jelent, másrészt kötelezettséget is. Ha a NATO vezetése valamilyen kollektív döntést hoz, akkor azt nekünk is végre kell hajtani” – idézte Berecz Mátyást, valamint a baloldali összefogás egri jelöltjének keddi Facebook-bejegyzését az Eger Hírek.

A baloldali jelölt volt tartalékosként fejtegette a háborús helyzetet

Mint a portál fogalmaz, az ellenzéki képviselőjelölt posztjából azóta eltűnt mellékelt fényképet, amelyen keki színű katonai egyenruhában látható az egykori tartalékos. Azonban a felvétel mégsem veszett el, mert a felhasználók több szerkesztőségnek is eljuttatták azt. A cikk kitért arra is, hogy Berecz az azóta „átszerkesztett” posztjában azt fejtegette,

Magyarországnak hogyan kellene viszonyulnia a szomszédban lévő háborúhoz. 

A baloldali jelölt egyrészről azt állította, hogy az ellenzék nem akar háborút, másrészről arra tett utalásokat, hogyha nemzetközi szinten úgy döntenek, akkor minimum közvetve támogatni kellene az ukránokat. Akkor is,

ha az országnak nincs ilyen kötelezettsége.

Békésebb képre cserélte a katonait

Pár órával a bejegyzés közzététele után Berecz lecserélte a háborús hangulatú fényképet egy sokkal békésebbre. Jelenleg egy orosz és egy ukrán zászlót magára terítő pár látható a képviselőjelölt Facebook-oldalán, ám a kommentelők alapján egyértelműen ki lehet következtetni, mi volt az eredeti fotó. Berecz Mátyás kommentben posztolt egy fotót, amelyen szintén katonai egyenruhában látható: 

Nagyobb felbontásért kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza a „Kép megnyitása új lapon” opciót! <br> Forrás: Facebook
Nagyobb felbontásért kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza a „Kép megnyitása új lapon” opciót!
Forrás: Facebook

Nyitóképen Berecz Mátyás, a baloldal egri jelöltje. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. április 01. 15:51
Azert sotetek mert moslekosok es azert moslekosok mert sotetek. Es itt bezarul a kor. Mentalis zsakutca.
Dicsértessék
2022. április 01. 15:04
A NATO meghozta már a kollektiv döntéseit a haboru kapcsán. Ezek szerint, a NATO a konfliktuson kivül áll. Mint védelmi szövetség, a NATO nem kényszerithet minket támadó háborúba. Ez tehát nem más, mint háborús uszítás.
Aerion
2022. április 01. 14:49
Katonai egyenruhában állítaná meg Putyint a baloldal egri jelöltje ----- Ránézek erre az alakra, és azt gondolom, ez ha meghallaná az első éles lövést, behugyozna, amikor meglátná az első kiloccsantott agyú fejbelőtt hullát, beszarna, és ha a nyakára tennék a kést, már meg se kéne mozdítani. A pózőrsége alapján pont ott van, ahová való.
Takagi
2022. április 01. 14:42
Törp erős. Olyan okosnak és nagy harcosnak néz ki, ja nem. Fosik mint a liba, ezért nincs a fronton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!