Kárpátaljai énekesnővel bővül az X-Faktor ítészcsapata

2022. május 05. 13:14

Herczeg Erikára több portál is ukrán előadóként hivatkozik.

2022. május 05. 13:14
null

Idén sem marad el az X-Faktor, ám a tehetségkutató nem a megszokott társasággal fog jelentkezni – adta hírül csütörtökön a Life.hu.

A portál emlékeztetett arra hogy ugyan a férfi mentorok évek óta nem változnak, a női mentorok folyamatosan cserélődnek. Tavaly Csobot Adélt láthattuk ebben a szerepben, de most nem ő ül majd a székben Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci mellett.

Egy „ukrán énekesnő”, Herceg Erika lesz az X-Faktor új női mentora.

– hívták fel a figyelmet.

A műsorvezető személye nem változott, idén is Miller Dávid lesz a házigazda.

Herczeg Erikáról korábban a Promotions két éve ugyanakkor

„Szólókarrier és kazah férj – a kárpátaljai magyar lány, akiért rajong Európa keleti fele” címmel közölt egy írást.

A cikkből kiderült, hogy az énekesnő a magyar-ukrán határhoz közeli Kisdobronyban született, Oroszországban futott be zenei karriert egy lánycsapattal, 2020-ban pedig Kazahsztánba költözött, ahol szólókarrierbe kezdett. Most pedig úgy tűnik, hogy  „ukrán színekben” tűnik fel az RTL Klub képernyőjén. 

Nyitókép: Youtube 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. május 05. 20:33
Erika a VIA-GRA együttes tagja volt. Mindig is Kárpát-aljai magyarként szerepelt a médiában. S az a médiapiac, a mintegy 600-milliós, Tadzsikisztántól Belorussziáig terjedő, orosz nyelvű piacával, nem jelentéktelen. Érdemes rákeresni a Gruppa VIA-GRA számaira (Biológia, Anti Gésa, Emancipáció, Sumaszsedsij, Cvetok u nozs), bármelyik ezerszer különb, mint a legtöbb magyar szar. Tehát, nem kéne a leányzót fikázni, mert a magyar sztárok világa, mint Lang Györgyi és társai, olyanok, amilyeneket jobb helyen színpadra se engednek. Ezeknek az orosz számoknak van dallamuk, ritmusuk, refrénjük és a klippek úgy vannak fotózva, hogy a magyar klippkészítők oda soha nem fognak eljutni. Táncolni lehet rájuk. Persze, ez az orosz könnyűzenei piac terméke, ami már rég elszakadt az amerikai tonnás nigger picsák rázási stílusától. Ezt az együttest egyébként hirdetéses pályázat útján hozták létre, s tagjai is a közönség véleménye alapján változnak. Tehát, nem kell cikizni és fikázni azt, amit nem ismerünk, mert kiderül, hogy sokkal különb, mint mi. Ha valakit kicsit nyitott, keressen rá a Youtube-on ezekre a további együttesekre: Gruppa Serebro, Arash, Dan Balan & Vera Brezsneva, Graduszi, Vintazs, Glukoza, In Yan, Fabrika, Sztasz Mihajlov.
Teréz A Piréz
2022. május 05. 15:45
Ő egy ilyen transzukrán. :))
Dr. Greta Grünberg
2022. május 05. 15:02
Remélhetőleg az afroukrán embereket sem rekesztik ki, mert nekik is helyük van a képernyőn.
Walhalla
2022. május 05. 14:33
Herczeg Erika az ukrán. : DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!