Csintalan annyira akarta védeni a finn kerítést, hogy véletlenül felmondta a 2015-ös magyar álláspontot

2022. október 21. 07:27

Konok Péter világított rá a Kötöttfogásban az ellentmondásra.

2022. október 21. 07:27
null

A csütörtöki Kötöttfogásból kiderült: Csintalan Sándornak az esze megáll, amikor olyanokat hall „kedves ismerőseitől”, hogy Sanna Marin háborús uszító. Csintalan valószínűleg Schiffer András Mandinernek adott interjújára gondolt, de leszögezte: nem hajlandó kimondani a nevet.

A felvetést végül Konok Péter védte meg, aki emlékeztetett: Finnország lezárta határát a háború elől menekülő orosz sorkötelesek elől. A történész szerint ez emberiesség elleni bűntett, pont úgy, mint amikor Magyarország zárta le határait 2015-ben.

„Attól az apróságtól eltekintve, hogy nem lehet tudni, hogy jöttek-e, vagy küldték őket” – próbált visszavágni Csintalan, érdekes módon elfeledkezve arról, hogy ez az aggodalom 2015-ben Magyarország esetében is fennállt, sőt: a Balkánon keresztül a migránsok között Európába bejutók bizonyítottan több terrorcselekményt is elkövettek a kontinensen – ellentétben az oroszokkal.

A jelenet az 52. perctől látható az alábbi videóban.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. október 21. 18:22
4 db megélhetési bűnöző,lassan megdougless kategoriában. Ki az az 5. majmun az affen kategoriából ?
Kegyes urunk KaroIus
2022. október 21. 14:42
Nehéz eldönteni, hogy melyikük a nagyobb féreg.
Reszelő Aladár
2022. október 21. 13:16
Sikerült leszűrniük a tanulságot, hogy ha nem lesz béke akkor nem is kell szorgalmazni. - Hajrá Újpest! - Dehát az Újpestnek nem lehet szurkolin - AKkor hajrá Fradi! Kb ez a szint.
P. Savoiardes
2022. október 21. 12:10
Ezek inkább bekötöttek akiken fogas van. De persze a hetkoznapibb és látható magyarázat egyértelműbb. Ezen figurákban az a közös, hogy se szakmájukban nem értek el semmit, nem jegyzik őket meg csak eltekozolt tehetsegkent sem, és politikai aktivitásuk folyamatos bukasbol, arulasbol all. Egyszóval senkihaziak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!