Ezeket a gyanús anyagokat találták a letartóztatott divattervezőnél

2022. október 25. 11:32

A rendőrség lapérdeklődésre elárulta, az egyik férfinél 100 gramm marihuánát, 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port találtak.

2022. október 25. 11:32
null

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügynek két gyanúsítottja van, pénteken fogták el a két férfit a IV. és a XIII. kerületben, akiknél a gyanú szerint kábítószert találtak.

A BRFK szerint az elfogáskor az egyik férfinél összesen kb. 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

A Telexnek a BRFK elárulta, hogy a rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított eljárást, H. Zoltánt a bíróság letartóztatta.

A Magyar Hang írta meg hétfőn este, hogy H. kereskedett is a kábítószergyanús-anyaggal, az ügyben pedig több közéleti szereplő neve is felmerült.

Kapcsolódó

Rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak nála, letartóztatták H. Zoltán divattervezőt
Ellenzéki politikusokat és újságírót is érinthet az ügy. BŐVEBBEN...

Ellenzéki politikusokat és újságírót is érinthet az ügy. ...

Nyitókép: BRFK 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2022. október 25. 14:03
Ha van esze, még időben transzformál Zoltánára, vagy Szultánára, hogy nehogy munkahelyi baleset érje majd a kaptárban.
trash5
2022. október 25. 13:20
Azt a kurva. Micsoda fogás. Jó hogy a rendőrségünk ezzel foglalkozik. Ez kis híján olyan veszélyes bűncselekmény, mint amikor Margit néni a fehér botját lóbálja fenyegetően a szomszéd macskájára. Mészáros ehavi 100 milliárdos lopásával hol tartanak?
Isten jobb keze
2022. október 25. 12:53
Ha nem lenne kábítószer akkor Berki Krisztián ma is élne..! Ezek az úgy nevezett sztárocskák, vagy celebek, sztem kivétel nélkül használják, lehet csak így tudják elviselni az esetleges mellőzöttséget..
Krupp Skya
2022. október 25. 12:48
Letartóztatták kábítószer birtoklása miatt H. Zoltán ellenzéki divattervezőt. Király. Perintfalvi Segíccs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!