Wellness szállodából mentek tüntetni a Pedagógus Szakszervezet vezetői

2022. november 26. 10:38

A PSZ talán a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel egy wellness hotelt talált a legalkalmasabb helyszínnek a kongresszusához.

2022. november 26. 10:38
null

A Metropol úgy értesült, hogy október utolsó előtti hétvégéjén a hajdúszoboszlói Hungaro Spa Hotel termálszállodában tartotta meg XXXIV. kongresszusát a tanártüntetések egyik fő szervezője, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ).

Talán a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel döntöttek a helyszín mellett. Viszont a tanácskozás közben így bármikor igénybe tudták venni a wellness központ szolgáltatásait: a szauna- és wellness parkot, valamint az éttermeket. Azt nem tudjuk, éltek-e a lehetőséggel, mindenesetre a nyilatkozat elfogadásával záruló eseményről a szakszervezet lapja is beszámolt. A kongresszus végén készült, kissé szürreális videóból az is kiderült, alighanem igen jó hangulat uralkodott az eseményen.

Mutatjuk a fentebb említett videót:

Nyitókép: Facebook-video

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. november 27. 06:07
Milyen tanárok ezek? Komenista nyugdíjas klub a guruló dollárokból. Szégyen. Kivezényeltetik a diákokat is.
Gecorbi
2022. november 26. 18:51
Nem tudjuk de írunk róla!.... hát igazi fidkány barmok vagytok, o1g seggéböl jöttök elő
Málaga21
2022. november 26. 17:23
Érdemes megnézni a videót. Ezekre lovat nem bíznék, nemhogy gyereket.
Málaga21
2022. november 26. 17:16
Ezek nem változnak, nem tanulnak. Az "éhségmenet" tagjai is négycsillagos szállodában pihentették esténként a virgácsaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!