Új, magyar nyelvű albumot jelentett be a Mandoki Soulmates

2022. november 12. 22:51

A rock album izgalmas örömzene, és kiforrott, határozott állásfoglalás az emberi értékek mellett.

2022. november 12. 22:51
null

Örömmel jelentjük be a Mandoki Soulmates, „Magyar Képek” című magyar nyelvű albumának a megjelenését 2022 december 2-án, a Magneoton kiadó gondozásában.Korábban, 2019 őszén jelent meg kimagasló sikerrel angol nyelven a Hungarian Pictures, mely Németországban illetve Magyarországon is hatalmas aranylemezes elismerést aratott, első helyezett lett a MAHASZ listáján, majd ezt követte 2021-ben a világszerte megjelent szélesebb változata Utopia for realists címmel mint Visual Album. 

A Bartók Béla munkásságára épülő „Magyar képek” inspirálta progresszív rock muzsikát a Mandoki Soulmates ikonikus prog rock-jazz rock együttesek zenekarvezetőiből álló világhírű művészek biztosítják.

A rock album izgalmas örömzene, és kiforrott, határozott állásfoglalás az emberi értékek mellett, holosztikus élményt biztosítva a hallgatóknak.

Az albumon 19 különleges dal található mely igen komoly témákat dolgoz fel, a szövegei aktuálisabbak mint valaha, társadalmi mondanivalója, az aktuális globális helyzeten gondolkodtat el, kiemelve az emberi értékeket. A dalok közül csak párat kiemelve: a reményteli „Új szél” a dinamikus „Gyermektánc” ami egy szenvedélyes rapszódia, az érzelmileg felkavaró „Ide tartozunk”, a realista „Ez már az élet”, a reménységben erős hitű „Fáklya”.

Nyitókép: Red Rock Production (Red Rock Production)

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2022. november 14. 14:49
A Slayer jobb.
ousiv
2022. november 13. 02:11
Őszintén: érdekel vkit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!