Nem mindennapi helyre rejtette a mobilját egy rab

2023. április 24. 21:43

Így is lebukott.

2023. április 24. 21:43
null

Az alapos ellenőrzésnek köszönhetően a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben egy illegális mobiltelefont találtak a felügyelők, a fogvatartott nem mindennapi helyre rejtette a tiltott tárgyat.

A fogvatartottat fegyelmi eljárás formájában vonják felelősségre, és szabálysértési eljárást is kezdeményeznek ellene. Ezt követően a fogvatartás biztonsága érdekében a rá vonatkozó biztonsági szabályok szigorítására, valamint

a kapcsolattartás részleges korlátozására is sor kerülhet.

A büntetés-végrehajtási szervezet kiemelt figyelmet fordít a tiltott tárgyak bejutásának megakadályozására, illetve megelőzésére. Ezt a célt szolgálják azok az új szakmai módszerek és technikai újdonságok, amelyek radikálisan csökkentik a bejuttatás lehetőségeit. A folyamatos ellenőrzések eredményeként idén már 98 darab tiltott mobiltelefont találtak kollégáink a hazai börtönökben.

 

***

Nyitókép: Pixaby

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2023. április 25. 16:54
Szerintem az illető egy kenguru lehetett és akkor valószínű az erszényébe tette a telefonját! ...és mivel azt gondolták róla a rendőrök, hogy humán élőlény, ezért eszükbe se jutott, hogy az erszényébe keressék. Sőt, talán egy nembináris erszényes volt. Vagy egy transzhomófób metahumán? Ezt már sosem fogjuk kideríteni. De a legvalószínűbb hogy egy közönséges (mezei vagy bolti) Anus di Pica pica leucoptera lehetett az illető.
Spiltyu
2023. április 25. 15:05
a Ponyvaregényben a tag egy zsebórát hordott a seggében évekig...
Lajoss
2023. április 25. 14:59
Ez ott szokványos..
Gyugyesz
2023. április 25. 00:17
Jól keres vele az a korrupt őr, aki bevitte neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!