Románul is énekel Tóth Andi legújabb albumán

2023. április 04. 13:14

A nagyváradi születésű énekesnő korábbi bejelentése szerint ez lesz az utolsó albuma.

2023. április 04. 13:14
null

A Blikk figyelt fel rá, hogy a korábbi X-faktor győztes Tóth Andi legújabb albumán lesz olyan szám is, amit románul énekel az énekesnő. 

A lap szerint Tóth Andi március elején közösségi oldalán jelentette be, hogy abbahagyja az éneklést. Az énekesnő elmondta, van még jó pár „fiókdala”, amiket az elmúlt években írt, így egy utolsó album erejéig felénekelte őket. Azt is elárulta, hogy április 9-én, azaz vasárnap debütálnak majd ezek a számai.

Nyitókép: Facebook

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retyezáti remete
2023. április 05. 09:40
Egyre gyakrabban hallom ezt a nevet. Megnéztem, meghallgattam, a barátját is. Ezek ketten közéleti parasztok. Erre építettek karriert, és lám a magyar rögvalóságban ez megy.
Almassy
2023. április 04. 20:22
Nem tudtam, hogy énekel is. Jajj, de tájékozatlan vagyok.
Marcus Gravius
2023. április 04. 20:14
De ki a faszom ez a hülye picsa ? Tudnom kéne ??? Egyre több helyen látom a pofáját, de nem értem mitől kéne hasra esnem ?? Embereket mentett meg esetleg ? Vagy csak kúrják ?
B I L
2023. április 04. 20:01
Alkesz, drogos, feltünési viszketegségben szenvedő picsa, seprünyéllel sem piszkálnám meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!