Bayer Lili a Politicón Ferenc pápa befogadós mondatait idézi, a gendereseket nem

2023. május 01. 09:51

Egyoldalúan számol be a Politico a pápalátogatásról.

2023. május 01. 09:51
null

„Ferenc pápa nyitott ajtókra és befogadásra szólított fel magyarországi útján vasárnap”írja a Politico magyar munkatársa, Bayer Lili.

A Politicós tudósító a pápa Kossuth téri szentmisén mondott szavaira koncentrál, úgy fogalmazva, hogy „Orbán Viktor magyar miniszterelnök – aki maga nem katolikus, de vannak közeli szövetségesei, akik hangsúlyozzák katolikus gyökereiket – tőkét próbált kovácsolni a pápalátogatásból, azt tweetelve pénteken, hogy ’megtiszteltetés, hogy üdvözölhetjük’ a pápát, és hogy ’Magyarországnak akkor van jövője, ha a keresztény ösvényen marad’”.

A Politicónak ez az egyetlen cikke a három napos pápalátogatásról, Bayer Lili nem számolt be külön sem a pénteki sem a szombati eseményekről, így arról sem, hogy a pápa a Sándor-palotában mondott beszédében elítélte a „szupranacionalizmust” és az „ideológiai gyarmatosítást”, utóbbi egyik formájának a gender-ideológiát nevezve.

A Politico többek közt arról sem számol be, hogy Ferenc pápa nem tervezett módon találkozott és 20 percet beszélt Hilarion magyarországi orosz ortodox metropolitával, Kirill pátriárka jobbkezével, az orosz ortodox egyház volt külügyi felelősével.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. május 02. 08:06
"FOGAGGYUK BÉ' A DÉLRŐL JÖVŐ SZART(!) MILLEN JÓ IS AZ MINÉKÜNK"--MONDTA 'VÓNA BAYER LILI ÉS A "POLITICO" SZERINT SZENTATYÁNK A MŰLT HÉTVÉGÉN BUDAPESTEN.....HEHE......
sheu
2023. május 02. 02:31
Bayer Lili vagy kicsoda fogadjon be magához 15 afgán, szír, stb. bevándorlót, és akkor majd esetleg elgondolkodunk azon, hogy mi hányat fogunk befogadni. Addig pofa alapállásban Lilike.
tapir32
2023. május 01. 20:12
Pótlás „A genderideológia ma az egyik legveszélyesebb ideológiai gyarmatosítás” – fogalmazott Ferenc pápa Hogy miért veszélyes a genderideológia? Azért, mert összemossa a különbségeket a férfiak és a nők között. Az emberiség növekedését a különbségek feszültsége táplálja. A nemek közötti egyenlőség kérdése felhígítja a különbségeket, és a világot egyformává, unalmassá teszi, és ez ellentétes az emberi hivatással – folytatta az interjúban a katolikus egyházfő, hozzátéve, hogy az emberiség gazdagsága a különbségekben rejlik. Ferenc pápa kifejtette, azért beszél minderről, mert egyesek kissé naivak, és azt hiszik, hogy ez a haladás útja, és nem tesznek különbséget a szexuális sokféleség és aközött, ami már a nemek antropológiája. – Ez rendkívül veszélyes, mert megsemmisíti a különbségeket, és ez megsemmisíti az emberiséget, az emberiség gazdagságát, mind a személyes, mind a kulturális, mind a társadalmi különbségeket – részletezte.” Koren-Karczub Tímea Magyar Nemzet 2023. 03. 12. https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/03/ferenc-papa-a-genderideologia-rendkivul-veszelyes
Odone Ricci
2023. május 01. 16:57
A Politicot Washingtonból írják. Nekik érdekük, hogy Európa váljon bevándorló kontinenssé, mert az USA, Ausztrália és Újzéland már régen nem az, nagyon igényesen szelektálnak, a Green Card kibocsátásakor. Csak egészséges, fiatal, hasznos, politikailag megfelelő, nem terrorista és drogos-alkoholista, jól képzett bevándorlókat fogadnak be. A XIX. századi rabszolgakereskedelemből tanultak. Az un. "Gender studies", azaz a társadalmi nemek tudománya az angolszász világból érkezett hozzánk és ők eröltetik ránk. Nagyon sok egyetemen foglalkoznak a biológiai nemek megszüntetésével. A következményekkel nem törődve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!