Orbán és Szijjártó feliratú mezekkel fotózkodtak az ukrán női kézisek, miután Kisvárdán játszhatták a vb-selejtezőjüket

2023. május 06. 16:04

Még februárban kérték az ukránok, hogy a háború miatt Magyarországon rendezhessék meg a selejtezőt.

2023. május 06. 16:04
null

Menczer Tamás a Facebook-oldalán közölte, hogy Kisvárdán játszotta az ukrán női kézicsapat a világbajnoki selejtezőt Észak-Macedónia ellen.

„Ezzel kapcsolatban még február elején fordult Szijjártó Péter külügyminiszterhez az Ukrán Kézilabda Szövetség azzal, hogy segítsünk abban, hogy az ukrán női válogatott Magyarországon fogadhassa Észak-Macedóniát világbajnoki selejtező mérkőzésen” – mondta Menczer Tamás.

Az ukrán csapat tagjai az egyik közös csoportképen orbános, valamint szijjártós mezt szorongattak a kezükben.

Nyitókép: Képkivágás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. május 07. 09:57
Nekik 16-uknak már nem is kell visszatérni Ukrajnába, mert felkerülnek a halállistára. Ha visszatérnének, akkor jó esetben Onlyfans modellként kell a gazdáiknak pénzt keresni, rosszabb esetben csak a helyi katonák szórakoztatása lesz a feladatuk.
DE JÓ
2023. május 07. 00:32
A mai beteg világban a korrektség minden megnyilvánulása ritka és jóleső kincs. Köszönjük! (Remélem, sem a 7 és 77-es számokban, sem a képen nem jól látszó ciril szövegben nincs semmi csak ukránként érthető sandaság. - Úgy látszik, már bennem is van némi kis paranoia.)
Teréz A Piréz
2023. május 06. 21:11
Zselét megcsapta már a laposguta?
holnapislesznap
2023. május 06. 19:53
én nem engedtem volna be őket... (egereket a spájzba?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!