Kiosztotta a kordonbontogatókat az LMP-s képviselő

2023. május 09. 15:37

Károsnak tartja a párt, hogy az eredetileg pedagógusokról szóló tüntetést elterelték a „sajtószabadság” irányába.

2023. május 09. 15:37
null

A PestiSrácok kérdezte egy sajtótájékoztató alkalmával Bakos Bernadettet, az LMP képviselőjét arról, hogy pártja tervez-e részt venni a jövőben esetleges kordonbontásokban a Karmelitánál. Bakos azt mondta: szerintük itt a pedagógusok ügyéről van szó, nem pedig a sajtószabadságról. 

Nagyon problémásnak tartjuk, hogy ha elkezdünk egy másik problémáról beszélni, amikor ilyen súlyos kérdésekről van szó”

– fogalmazott, hangsúlyozva: „mi továbbra is a pedagógusok érdekeit fogjuk képviselni és nem fogunk különböző attrakciókban részt venni”.

Alapvetően nemcsak az Orbán-kormányt kell kritizálni, hanem van tennivaló még ezen kívül is. (...) Ezért mi nem kordonbontással fogunk foglalkozni”

– mondta Bakos Bernadett.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 10. 16:23
A PANKOTAI LILIKET A GYURCSÁNYISTA FÉLE SÖTÉT NEMTEZGYALÁZÓ ÁRULÁS "KULTÚRÁJA" TERMELI KI. Pankotai Lili egy NoGo lett az iskolájában, és ezt magának is be kellett látnia. Ö egy olyan piszkos folttá vált, amit egy magára valamit is adó iskola nem türhet el. Én pl. nem adnám olyan iskolába a gyermekemet, ahol egy ilyen trágár, félrevezetett, a hazáját mocskoló diákot megtürnek. És nyilván egy normális pécsi család sem gondolkodik máshogy. Az egyházi iskolák nem bunkóknak valók. Pankotai Lilinek egy szegény tanyasi, összevont osztályos iskolában lenne a helye, Hogy kilépjen az aranykalitkájából és közelebb kerüljön a valósághoz, és tudjon együttérzni azokkal a fiatalokkal, akik nem aranykalitkában élnek. Gyurcsány országlása idején több száz vagy ezer is talán ilyen volt.
fater0921
2023. május 10. 10:52
Ez a Pankotai Lánynak csúfolt görény, ezt péklapáttal kéne pofánvágni, lendületből, hogy szakadjon le a feje. Csak a szegény szüleit sajnálom, hogy ilyen patkány kölykük van.
Abafy Alfréd
2023. május 10. 10:23
csak előre gyerekek! Hofi távoztával úgy sincs akin ennyit lehet röhögni..boncsatok, bontyatok, borogassatok, másra úgy sem vagytok képesek.
Dezsőke
2023. május 10. 09:34
működik még ez az aksis kis palánta, újratöltötték...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!