’68 megöregedett, de zakatol, amíg csak bírja

2023. augusztus 16. 07:21

Amikor már a saját családjánál, gyerekénél is fontosabb az embernek az ideológia és a forradalom, ott már komoly szellemi–lelki torzulásra kell gyanakodni.

2023. augusztus 16. 07:21
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

„Nem nagyon tudnak zöldágra vergődni a szexualitással a haladók. A szexuális forradalom óta folyamatosan próbálják szétfeszíteni a határokat, de közben önmagukkal is rendre ütköznek, ahogy most Kőszeg Ferenccel és Gulyás Mártonnal is történt a Partizánban. Ha csupán annyi a vezérlő elv, hogy mindig egyre több szabadság legyen, de nincsenek jól meghatározott és betartott keretek, akkor nem csoda, hogy szétcsúsznak a dolgok. Így aztán azon sincs mit csodálkozni, bármennyire is prüszkölnek ettől a progresszió ügynökei és szimpatizánsai, ha gyakran egy mondatba kerül a homoszexualitás a pedofíliával.

Az egykori SZDSZ- és Magyar Helsinki Bizottság-alapító 2009-es cikkére és az abban általa újprüdériának nevezett jelenségre kérdezett rá a Partizán interjújában Gulyás Márton. Ekkor kezdődött Kőszeg Ferenc egyre kínosabb, zavart magyarázkodása, amelynek az eredménye sok furcsa kijelentés, egy erős liberális látlelet és egy Helsinki Bizottság-elhatárolódás lett. Zavartan hadoválva próbálta összemosni a felnőtt és gyerek közti érzelmi kapcsolatot az erotikus kapcsolattal. Babits Mihály saját élményeiből táplálkozó, Tímár Virgil fia című regényére hivatkozott, amelyben a tudós szerzetestanár és tehetséges félárva diákja között apa–fiú jellegű, bizalmas kapcsolat alakul ki, amelynek amúgy sem a pedofíliához, sem bármilyen erotikus kapcsolathoz nincs semmi köze. Ezek összemosása már alapból torz lelkivilágot vagy megfontolt aljasságot feltételez. 

De Kőszeg felett eljárt az idő, és a liberálisok szexuális forradalma már nem a »mindenki mindenkivel szabadon« szakasznál tart, mint a ’60-as években, hanem a #metoo-n is túl. Persze csak akkor, ha szakmai sikerekért sok mindenre hajlandó, könnyűvérű színésznők vágódnak áldozatpózba. Ha például szexuális ragadozók által megrontott kamaszfiúk az áldozatok, akkor hirtelen sokkal hallgatagabb a progresszív tábor. 

Az interjúban elmesélte, a fia egyik közismerten homoszexuális férfi tanáráról tudta, hogy bepróbálkozik a diákjainál, de azt tanácsolta a saját gyerekének, hogy ne menjen bele semmibe, és azt a pár évet már kibírja ott. Erre eszünkbe juthat az a bevándorláspárti német politikus, akinek a kislányát megerőszakolta és meggyilkolta egy harmadik világbeli bevándorló, de a hülyéje még ezután is a Wilkommenskulturt éltette. Amikor már a saját családjánál, gyerekénél is fontosabb az embernek az ideológia és a forradalom, ott már komoly szellemi–lelki torzulásra kell gyanakodni.”

Nyitókép: Képernyőkép/YouTube/Partizán

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 16. 09:52
Nem történt semmi meglepő! A libbcsikommcsik mindig korban, ilyenek!
Box Hill
2023. augusztus 16. 09:47
Ez a zsidó a saját törvényeit is lehányja? Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál. Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old. "A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás." Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.
zakar zoltán béla
2023. augusztus 16. 09:13
Likbajnok? Bite sün? 9:08
lájkbajnok
2023. augusztus 16. 09:08
Böjte Csabát kirúgták már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!