A Gulyás Marci jó gyerek, de miért nem a Hyde Parkban lép fel?

2023. augusztus 19. 11:53

Végülis nem vitatkoztunk arról, hogy a Gulyás Márton dilettáns-e vagy nem. Ő ugyanúgy kottából játszik.

2023. augusztus 19. 11:53
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Csütörtökön jó negyedórát beszélgettem Bolgár Györggyel, az úgynevezett Kőszeg-ügy kapcsán. A Facebookon már értetlenkedtem, hogy ha már egyszer az a téma, hogy idős férfiak fenntarthatnak-e szexuális jellegű kapcsolatot náluk jóval fiatalabb lányokkal, hogy a fenébe nem került szóba a két alapmű? Thomas Manntól a Halál Velencében, Nabokovtól a Lolita. 

A beszélgetés azzal kezdődött, hogy megkérdeztem a Gyuritól, hogy szerinte Shakespeare Júliája hány éves volt. Megegyeztünk abban, hogy olyan 13-14 éves lehetett.

Végülis nem vitatkoztunk arról, hogy a Gulyás Márton dilettáns-e vagy nem. A Gyuri azzal próbálta védeni, hogy ő igazából aktivista volt, és ezzel a Partizán című műsorával nagyobb közönséget tud elérni. Nem akarok a Gulyáson rugózni, de ő ugyanúgy kottából játszik, mint a Sanyika, meg a Hajdú Péter, azaz háttéranyagból dolgoznak, de nem fejből. Miután a Heti Hetes néhány tagjával én is vendégeskedtem a Partizánban, azóta nem nézem a Gulyás műsorát, mert félek, hogy egyszer kárt tennék magamban.

Egyébként megint úgy jártam, mint az a bizonyos ember, akinek a lépcsőházban jutnak eszébe a legjobb gondolatok. Amikor a Gyuri azt mondta, hogy ő is volt a Gulyásnál vendég, meg kellett volna kérdeznem, hogy szerinted a Gulyás elolvasta A New York Times sztori című könyvedet? Fogadásom van, hogy nem, és abban is biztos vagyok, hogy nem olvasta a Halál Velencébent, meg a Lolitát sem.

Egyébként még mindig jobb, hogy a Gulyás készít interjút és nem a Németh Balázs, aki vezérigazgatóként szervezi az atlétikai vb-t. Aztán ha vége lesz a világ harmadik legnagyobb sporteseményének, nagyon könnyen tagjává fogadja ezt a Balázs gyereket a Magyar Művészeti Akadémia.”

Nyitókép: Képernyőkép

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. augusztus 22. 10:00
És tessék mondani, Havas bácsi, Rómeó meg 50 éves volt a 13 éves Júliához képest? És tessék mondani, havas bácsi, jutott eszébe már ennél nagyobb baromság is?
akiaki
2023. augusztus 22. 08:47
Hafasz beszart, legközelebb őt veszik elő
zakar zoltán béla
2023. augusztus 20. 09:21
Kütyü
Kenton
2023. augusztus 20. 06:01
Havas beszélget Bolgárral,na eddig olvastam!:)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!