Kigyulladt egy kocsi az M1-esen, nem hiszi el, mit csinált vele egy férfi (VIDEÓ)

2023. augusztus 01. 07:32

Döbbenetes videó látott napvilágot.

2023. augusztus 01. 07:32

Meghökkentő videót posztolt a minap az MKIF Zrt. a felvételhez annyit fűztek hozzá kísérőszövegként, hogy „»Live« az autópályán, bicikliről, az út közepén! – ez nem vicc. Sok mindent láttunk már, de ez az egyik legmegdöbbentőbb”. Megjegyezték, hogy a videóban szereplő sofőr is pontosan ugyanígy gondolta az M1-es autópályán. 

A baleset okozta dugóban, vélhetően a magával hozott a biciklijére ülve 

elkezdett tekerni, miközben élőzte telefonjával az esetet, majd visszakerekezett az autójához

 – ismertette az MKIF a történteket.

A vonatkozó felvételt az alábbi összeállításban tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2023. augusztus 01. 14:49
Nem sok jővőt jósolok a világnak, ez az interentes élőzés meg hasonló faszságok, elképesztő mennyiségű tetvedék hülyét szabadítottak a világra.
jóember
2023. augusztus 01. 11:44
Mernék fogadni, hogy hamarosan elő fognak kerülni hasonló alkalmakkor az erre a célra bekészített mini drónok és azokkal készítenek felvételeket, ill élőben posztolnak az eseményről. Ki lesz az első posztoló, az lesz a sztár 10 percre. Ja, hogy már most is ez van.
Jajdejónekünk
2023. augusztus 01. 09:48
Nem kell elhinni, mert látja, aki megnézi. De ha nem lenne videó, én úgy is simán elhinném, az emberek ilyenek. Szóval ne akarjátok megmondani a címben, mit hiszek el és mit nem.
zakar zoltán béla
2023. augusztus 01. 09:45
Nyomorult, beteg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!