Gulyás Márton a karakter-sorozatgyilkos

2023. augusztus 16. 19:04

Kőszeg Ferencet sosem tartottam sokra, nem is emlékszem, hogy mennyire volt véresszájú SZDSZ-es, csak arra, hogy mindig iszonyúan liberális volt.

2023. augusztus 16. 19:04
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

„Hirtelen még két ember jut eszembe, akit egy interjúval sikerült Gulyásnak még kicsinálnia, Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter. Mindkét esetben csak a helyeslésünket fejezhetjük ki, minden gyomros jó helyre ment. Gulyás Márton kiemelkedően eszes az ellenzéki mezőnyben, sőt annak élcsapata sincs hozzá képest a fasorban sem. Ezt persze árnyalja, hogy egyrészt teljesen a saját hatása alá került, illetve az, hogy 

nyilvánvalóan külföldről fizetik, de az ő esetében ez nem annyira kidobott pénz, mint bárhol másutt.

Kőszeg Ferencet sosem tartottam sokra, nem is emlékszem, hogy mennyire volt véresszájú szdsz-es, csak arra, hogy mindig iszonyúan liberális volt. Lényegtelen, igazából nem volt hatással a nagyképre, csak a bennfentesek tudják, hogy mennyi kárt okozott. Még az is lehet, hogy privátim rendes ember, kit érdekel.

De a belpesti önreferáló kör jeles alakja, akit illik azokban a körökben isteníteni. És öreg. Iszonyúan öreg. Az elemi logika és az alapvető udvariasság azt kívánná, hogy évente kétszer-háromszor hájjal kenegessék egy bensőséges ünnepség keretében, udvariasan meghallgassák a véleményét mindenről, majd ügyeljenek rá, hogy abból semmi ne kerüljön nyilvánosságra. Ez az összes többi nagy öregjüknek is jót tett volna, Heller Ágnesig bezárólag. Ehhez képest valahogy az lett, hogy elment egy életút interjúra Gulyás Mártonhoz. 

Ahhoz a Gulyáshoz, aki kinyírta a Fegyőrt és nyilvánvalóvá tette, hogy MZP-nek elemi fogalmai sincsenek például a NATO működéséről.

Gulyás Márton egyszerűen alkatilag alkalmatlan arra, hogy gazsuláló beszélgetést produkáljon belpest számára egy nála bő két generációval öregebb szadeszessel, aki már finoman szólva sincs a formája csúcsán.”

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. augusztus 18. 19:07
A vén pedomaci azért annyira nem volt iszonyúan liberális mint orbi vezér, ezzel a nyíltan támogatott pedofíliával nem is igen lehetett volna. Gulyáspartyban viszont szivesen látnám qrcsányt, Orbánt vagy bayerzsótit. Desszertnek meg Kósalalit had röhögjön a "nép".
Hangillat
2023. augusztus 17. 11:47
A századvégi liberalizmus még hozott átveendő megújulást eltűrhető újdonságot, akár a veszélyes, de békés célú uránium. (Vagy mint a kés éle, ami akkor 'hasított'-divat, zene, eszme stb. - most mint a kés foka, netán nyele vágásra.) Az ultraliberális katyvasz mára olyan, mint a plutónium. Kőszeg rejtett eszmei plutónium forrás volt, 'bomba jó' felhasználásában a '68-asok némelyike már akkor kitett magáért. Az akkori polgár- pukkantás helyett most 'polgár-robbantás 'folyik. Kulcsszavak: atomizálni, burzsoázia (kis, közép).
diodoro3
2023. augusztus 17. 09:27
Ifjú törkök leszámolnak az öreg janicsárokkal.
Syr Wullam
2023. augusztus 17. 08:24
"Hirtelen még két ember jut eszembe, akit egy interjúval sikerült Gulyásnak még kicsinálnia, Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter." Erre minden tisztességes embernek azt kell mondania, hogy csak így tovább. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!