Havas Henrik szánalmas mélyrepülése

2023. augusztus 17. 15:53

De az igazság az, bármennyire is fájó ez nekik, hogy ez az egész ügy Kőszeg és az őt mentegető liberális bagázs szégyene.

2023. augusztus 17. 15:53
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Nem csitul a vihar Kőszeg Ferenc pedofíliát bagatellizáló kijelentései miatt. A Helsinki Bizottság egykori SZDSZ-es alapítója Gulyás Mártonnál vendégeskedett a Partizánban, ahol finoman szólva is minimum megkérdőjelezhető állításokat tett azzal kapcsolatban, hogy mikor »tolerálható« egy felnőtt és egy gyerek közti viszony. Többek közt a következőt mondta:

»(…) Egy szexuális kapcsolat egy felnőtt és egy fiatalkorú között semmiképpen nem fogadható el. De ha emögött egy pusztán lelki és érzelmi kapcsolatról van szó, akkor ezt elítélni, és hát, akár büntetni, az szerintem nagyon helytelen.(…)«

Amint az várható volt, a baloldali, liberális értelmiség összezárt az egykori SZDSZ-es Kőszeg mögött, hiszen egy alomból származnak,  a 444-es Szily Lászlótól Vásárhelyi Márián át mind-mind igyekeztek mentegetni Kőszeg kijelentéseit. Sőt egyenesen az interjút készítő Gulyást támadták, eljutottak egészen odáig is, hogy ő a Fidesz ügynöke.

Nos ebben a médiaviharban csak idő kérdése volt, hogy Havas Henrik megszólaljon, hiszen ő mindenhez is ért. Az nem volt kérdéses, hogy a „tanár úr” is Kőszeg védelmére fog sietni, de arra azért nem gondolt senki, hogy a nagy mentegetés során ilyen mélyrepülést képes majd produkálni:

»Ez a Gulyás Márton pont olyan aprólékosan felkészült és totálisan tehetségtelen, mint a Sanyika«.  (Havas Henrik vélhetően itt Friderikusz Sándorra utalt, akit pár hete tehetségtelennek nevezett.) 
»Gulyás Márton körülbelül olyan szinten van, mint annak idején a társam, Forró Tamás vagy ami a legrosszabb, Hajdú Péter, akik képesek voltak az összes, felírt kérdést feltenni, és gondosan ügyeltek arra, hogy egyetlen, kollégák által kiválasztott bejátszás se maradjon ki«. 

Úgy látszik, Kőszeg Ferenc és az általa képviselt egykori SZDSZ-es ideológia még mindig erősen jelen van a baloldali megmondóemberekben, olyannyira, hogy Havas még a volt kollégáit is képes volt a nagy pedofíliamentegetése során sárba tiporni, szakmailag megkérdőjelezni. De az igazság az, bármennyire is fájó ez nekik, hogy ez az egész ügy Kőszeg és az őt mentegető liberális bagázs szégyene.”

Nyitókép: képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 18. 19:06
Az! Kuncze Gábor Fodor Gábor Horn Gábor hasíthatnak pofátlanul az ATV moslékkoaliciós televízióban! Libbcsikommcsi+ náci bagázs!
Gullwing
2023. augusztus 18. 18:07
Ezeknél ezek a szardarabok a minőség: a kőszegek, a havasok, gáborok, a vásárhelyik. Nos ebből "emelkedik ki" a mancika... Ami váljuk be nem nagy művészet. 😁
simonpali
2023. augusztus 18. 00:55
Kieg: 17 éves csajt.
simonpali
2023. augusztus 17. 23:32
Mi az hogy a szexuális kapcsolat egy felnőtt és egy fiatalkorú között semmiképp nem fogadható el? Akkor ezek szerint egy 19 éves férfi nem kefélhet meg egy 17 éves lányt? Itt most már tényleg mindenki meghulyult? ! Kőszeg sosem volt a kedvencem, most már nem is lesz, de ebben a kijelentésében nagyitoval sem látok pedofiliára utalo jeleket. Ami engem illet, 30 éves koromban egyszer a bátyám lakására vittem egy csajt, ott levetkoztettem és kinyaltam. Most akkor pedofil voltam?Ha igen,akkor bocsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!