Karácsony nem tartotta be a megállapodást, mégis követeli a pénzt a kormánytól a Lánchíd felújítására

2023. augusztus 04. 14:47

A hidat továbbra sem használhatják az autósok.

2023. augusztus 04. 14:47

Pénteken, a Lánchíd átadóján Karácsony Gergely a Magyar Nemzet kérdésére elmondta, az autósok továbbra sem használhatják a hidat, és várja a kormány hatmilliárd forintos támogatását a Lánchíd felújítására.

A Fővárosi Önkormányzat viszont korábban arról állapodott meg a kormánnyal, hogy akkor kapja meg a támogatást, ha a gépjárműforgalom korlátozása nem haladja meg a 18 hónapot.

Karácsony Gergely az átadón azt mondta, a felújítás semmivel nem került többe, mint azt Tarlós István főpolgármestersége idején tervezték. A Magyar Nemzet viszont Wintermantel Zsolttól, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetőjétől úgy tudja, a felújítás ötmilliárd forinttal többe került a tervezettnél és csökkent műszaki tartalommal valósult meg.  

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. augusztus 06. 11:47
Egy fillért se a bolsevista csirkefogónak! Ellopnák, elherdálnák, szétosztogatnák a kifizetetőhelyen az internáci ún. "tanácsadóknak".
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 04. 19:31
6 milliárd "A fővárosi önkormányzat tudatában van annak, hogy a kormányzati ígéret nem teljesítése esetén ezen támogatás hiányában maga köteles a teljes költségigény biztosítására”................... aláírta Tüttő Kata
Falióra tábornok
2023. augusztus 04. 18:59
nem kell a pánikkeltés, az autósok is használhatják a hidat. tessék megnyugodni a picsába, attól, hogy valakinek van autója, még a legnagyobb lelki nyugalommal sétálhat át a hídon, ill. annak teljes megnyitása után (érvényes bérlettel, vagy menetjeggyel) az arra járó tömegközlekedési eszközök igénybevételével is átkelhet egyik partról a másikra.
EX_Terminator
2023. augusztus 04. 17:53
Lószart sem fogtok kapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!