„Most már szabadok vagyunk” – fotóval és dallal üzent Tóth Gabi!

2023. augusztus 17. 22:47

Az énekesnő, úgy tűnik, az elmúlt napok fáradalmait Horvátországban piheni ki.

2023. augusztus 17. 22:47

Tóth Gabi  – akinek útjai nemrég váltak el Krausz Gábor sztárséftől –, úgy tűnik, Horvátországban pihen rá az itthoni augusztus 20-ai programokra.

Nemrég egy olyan fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen fehér strandköntösben és kalapban sétál egy hangulatos úton. Telefonos alkalmazásból megtekintve a képhez a Gladiátor című film Now we are free (azaz: Most már szabadok vagyunk) című számát válsztotta aláfestőzenének. 

A közösségi médiában persze rögtön beindultak a találgatások, hogy az énekesnő vajon kinek üzenhetett ezzel a dallal és a képpel.

A Blikk azt is tudni véli, hogy az énekesnőt csütörtökön a horvátországi Rovinjban fotózták le. Tóth Gabi a népszerű üdülőhelyen új párja táraságában piheni ki az elmúlt napok történéseit.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2024. február 10. 14:45
Melyik a Tóth Gabi kikapcsoló plugin? Állítólag van ilyen. Beüzemeled, és a Tóth Gabis híreket eleve szűri.
Cséfy
2023. augusztus 21. 13:32
Nekem ne üzengessen, bassza meg!
Menhetten
2023. augusztus 20. 16:39
Nemzethy Matyó-lotyó..
fideszaking
2023. augusztus 19. 17:26
Miért nem a Balatonon, ami egy TÓ? Több Balaton, kevesebb Adria. Ezt nem Orbán Viktor miniszterelnők úr mondta? Gálvölgyit meg azért szidtátok, mert nem Balcsizik. Akkor ez most kettős mérce? Nem értem. Valaki elMAGYARázná? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!