Akikről nem posztolt Elon Musk – összeszedtük, mely vezetőkkel találkozott már a Tesla alapítója

2023. szeptember 26. 10:22

A találkozásokról a politikusok posztoltak, a milliárdos viszont nem.

2023. szeptember 26. 10:22

Elon Muskot igen tudatos embernek ismerhetik a miliárdost követők. Legyen szó az X (korábbi Twitter) megvásárlásáról, az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos kijelentéseiről, műholdjainak felhasználásáról, üzleti érzékéről vagy éppen közösségi médiában végzett tevékenységéről. Éppen ezért lehet jelentősége annak, hogy

a világ leggazdagabb embere még közös fotót is posztolt Novák Katalinnal, miközben korábban nem posztolt arról, ha politikussal találkozott.

Róluk nem posztolt Musk

Elon Musk cikkünk írásáig Novák Katalin mellett már számos más ország vezetőjével is találkozott. Lobbizott már a milliárdos Tesla-gyáráért személyesen Emmanuel Macron francia elnök, Musk találkozott már Georgia Meloni olasz miniszterelnökkel, egyeztetett Recep Tayyip Erdoğan  török elnökkel, valamint Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is. A Tesla-vezér sajtóhírek szerint 2022 októberében még Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is beszélt.

Érdekesség, hogy a fenti találkozásokról a politikusok posztoltak, a milliárdos viszont nem.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/EPA/George Nikitin

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 30. 18:42
Az már nem fog sokáig menni, hogy a leaszfaltozott agyú bigott globalista libernyákovok vezessék a világot. Normálisan gondolkodó és cselekvö emberekre van szükség és nem hagymázas, bolsevik jakobinus-plagiátorokra. Musk egy olyan ember, aki ebben a küzdelemben a jó oldalon áll. A köztársasági elnökünk, Novák Katalin is felismerte ezt és meghívta Magyrországra. Zseniális ötlet.
Titi
2023. szeptember 26. 15:23
Nem olvastad a cikket? Musk posztolt közös fotót Novákkal. Később jön a felsorolás, hogy kikről nem.
Akitlosz
2023. szeptember 26. 15:14
"A találkozásokról a politikusok posztoltak, a milliárdos viszont nem." Ebből látszik, hogy ki a valaki és kik a senkik. Novák egy senki Muskhoz képest. Musknak nagy befolyása van, Nováknak gyakorlatilag semmi.
kérdés
2023. szeptember 26. 12:20
Azé' ebbe az 'összeszedésbe' időt feccölni, kissé gyerekes píár munkának tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!