Beleszállt az ellenzékbe Bayer a napelemek kapcsán: „Hazaárulás!”

2023. szeptember 05. 14:00

„Tanács: újfent le kell szarni ezeket a gazembereket” – tette hozzá a publicista.

2023. szeptember 05. 14:00

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, szembeszáll a kormány Brüsszellel, s úgy tűnik mégis marad az éves elszámolás a napelemeknél.

Ezt is ajánljuk a témában

Bayer Zsolt publicista így kommentelte a hírt: „Itt van egy elég fontos hírecske”kezdte a blogbejegyzését„mert ugye, napok óta a kormányt cseszteti az ellenzék (ugyan már!), miszerint a gonosz Orbánék el akarják venni a napelemesektől az éves elszámolást. És most végre kiderül, hogy ezt Brüsszel erőlteti – mint minden mást is, ami a magyar embereknek rossz, káros és hátrányos. 

De valamilyen rejtélyes oknál fogva (hazaárulás) az ellenzék meg sem említi Brüsszelt, inkább megpróbálja a nyakunkba varrni ezt is.”

„És akkor az igazság: Kocsis Máté kérésére a kormány Brüsszel ellenében meg fogja tartani az éves elszámolást” – szögezi le, majd egy jó tanácsot adott az olvasóinak: „Tipp: jövő héttől az ellenzék azt fogja harsogni, hogy a kormány megint értelmetlen harcot vív az EU-val és az európai értékekkel.

Tanács: újfent le kell szarni ezeket a gazembereket.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. szeptember 07. 08:59
Tisztában voltak vele honnan fúj a szél, de tolták volna a felelősséget a kormányra. :) A mihazánkos is most ásta el magát, ott ekézi a többieket ahol csak éri oldaltól függetlenül. Eteti a híveit, lassan rájönnek ők is, Böszme sorsa várhat rá.
cccbasatu
2023. szeptember 07. 04:54
Zsócika te ismét eltaláltad a szarva között a tőgyit.Pajtás az Orbán banda mindent ki talál hogy akadályozza a napelemes rendszerek terjesztését a privát szférába is.Nos tudod hogy miért?Nos az egyik ok hogy kurva drágán vette a gázt és az üzemanyagokat.A másik ok még nem találták ki hogy hogyan adóztassák meg a magán háztartások által termelt villamos energiát.Tudod pajti ez az állam az Orbán banda irányításával rohan a szakadék felé.De meg súgom neked senkinek nem tilthatja meg a bunkó banda hogy mindenki villamosenergiát termeljen saját célra.Szóval kimegy az ember nyugatra és vesz valamejik boltba házi napelemet 2000 euro/ darab inverterrel együtt és haza hozza és bedugja a konnektorba.Nos ha nem látható és nem bizonyítható akkor kinyalhatjátok a seggünket!
B_kanya
2023. szeptember 06. 20:28
"Fed74B_kanya 2023. szeptember 06. 16:22 Ne magyarázkodj senkit nem érdekel!" Dehogynem, te be is csicskultál.
anyamtyukja
2023. szeptember 06. 19:38
A legdurvabb, hogy ez a niemand veszettul elhiszi amit mond s ir, teljesen mindegy mennyire blőd, vagy istentol-embertol elrugaszkodott vezerf@szsag. Csak nyalni annak az "all mint a covek"- nek veget szuntelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!