Komoly forgalmi dugót tapasztal Budapesten? Jelezze nekünk!

2023. szeptember 01. 05:59

Ha tud, készítsen fotó(ka)t és videófelvételt is!

2023. szeptember 01. 05:59
null

Tisztelt Olvasónk! Ha a mai nap folyamán komoly forgalmi dugót észlel a fővárosban, kérjük, jelezze felénk a [email protected] címen, lehetőleg a problémás útszakasz pontos megjelölésével.

Ha képet és/vagy videót is tud készíteni nekünk a tapasztalt helyzetről, azt külön megköszönjük

– ezeket is kíváncsian várjuk.

*

(Nyitókép: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. szeptember 03. 07:58
Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
Osztap_Bender
2023. szeptember 03. 07:58
Nem fotókat kell itt már készíteni, hanem kalodákat. Aztán abban mutogatni az eszement, hibbant főpolgármestert és haramia, pénzéhes csapatát. A régi Felvonulási téren talán elférnének. Esetleg ingyen lószart is lehetne biztosítani a nézőknek, amivel megdobálhatják Budapest tönkretevőit.
need-info
2023. szeptember 01. 11:36
Egyenesen Kaligelinek írjatok. Inkább tüntessetek ellene.
macskusz-4
2023. szeptember 01. 10:30
Hátha felkel azért, hogy dolgozni menjen, akkor nem muci. Tehát le van szarva. ( Dr. Szoppants Tivadar ELTE).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!