Kőszeg Ferenc: Haragszom Gulyás Mártonra!

2023. szeptember 06. 09:34

Kőszeg kérte a partizánost, hogy rövidítsék le a pedofíliás részt, erre Gulyás csak azért is meghosszabbította azt.

2023. szeptember 06. 09:34
Gulyás Márton és Kőszeg Ferenc a Partizánban

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjúból kiderül, hogy Kőszeg kérte Gulyást, hogy az eredetileg 10 perces pedofíliáról szóló részt kicsit rövidítsék le, erre a Partizán vezetője meghosszabbította azt. Emiatt a Magyar Helsinki Bizottság alapítója haragszik is a műsorvezetőre, mert szerinte nem ez volt a legfontosabb téma a jelenlegi helyzetben.

Ugyanis Kőszeg egy közel ezer oldalas könyv miatt ment be a Partizánba, amely könyv összeszedi az ő írásait.

A Népszavának hangsúlyozta, több száz írása közül egyben ír a saját szexuális élményeiről, ami adta az alapját a beszélgetésnek. Hozzátette, ebben az írásában is leírta azt, hogy a gyermekek elleni  erőszakot, visszaéléseket a legborzalmasabb bűncselekmények között tartja számon, „nehogy már valaki azt higgye, hogy védelmezi a pedofíliát”.

Kőszeg elmondta az interjúról azt is, hogy a teljes, vágatlan interjú nagyjából hét órás, ebből vágták össze a másfél órányi anyagot, amelyből eredetileg csak tíz perc foglalkozott a pedofíliával.

Állítása szerint egy baráti levélben kérte Gulyást, hogy rövidítse le ezt a tíz percet, aki ahelyett, hogy ezt megtette volna, inkább kibővítette azt a részt. Emiatt Kőszeg leszögezte: haragszik Gulyás Mártonra.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öcsicipő
2023. szeptember 06. 16:17
Szóval ha egy kínait láttál, láttad mind. Ha egy libsi szadeszest megismertél, megismerted mind. Feri bácsi az öntőforma a bagázsban. Ott sem voltam ! Ott voltam de nem beszéltem! Beszéltem, de ezt nem mondtam.! Össze van vágva az egész ! Mondtam, de kiragadták a szövegkörnyezetéből. Szándékosan akarnak lejáratni, mert a fasiszta - náci -antiszemita Orbán_Fidesz. Nővérkeeeeee ..behug.....ztam
Syr Wullam
2023. szeptember 06. 15:14
Én csak egy kávét ... :-)))
Player1
2023. szeptember 06. 14:36
KANNIBALIZMUS: saját fajtájukat is megeszik...
papalimapapa
2023. szeptember 06. 14:09
A saját fajtája baszott ki vele. Miért csodálkozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!