Nyomozást indított a rendőrség a Lánchíd megrongálói ellen

2023. szeptember 05. 17:27

Az anyagi káron felül a közvilágítás hiánya miatt fokozott balesetveszélyt is jelentenek a hídról hiányzó lámpatestek.

2023. szeptember 05. 17:27

Mint ismert, alig egy hónappal a hivatalos átadót követően ismeretlenek megrongálták a Lánchidat. Az ügyben – ahogy az várható volt – rongálás vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a BRFK – olvasható az énbudapestem.hu-n

A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. mindent elkövet azért, hogy a szeptember 16-i Lánchíd-fesztiválra helyreállítsa a híd lámpáiban okozott kárt – írták. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az I. kerületi Rendőrkapitányságnak küldött feljelentésből kiderül, hogy a híd déli gyalogos oldalán található négy lámpatestben okozott kár 

meghaladja a kétmillió forintot, valamint az anyagi káron felül a közvilágítás hiánya miatt fokozott balesetveszélyt is jelentenek a hiányzó lámpatestek.

Mindent elkövetünk azért, hogy a szeptember 16-i Lánchíd fesztiválra helyreállítsuk a híd lámpáiban okozott kárt” – nyilatkozta Pap Zoltán, a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.ügyvezetője a portálnak. 

Hamarosan egésznapos ingyenes fesztivállal várják a budapestieket a hídra. Szeptember 16-án a budai hídfőnél, a Clark Ádám téren népszerű hazai előadók lépnek fel, akik Budapestről szóló dalokat adnak elő Budapest 150 születésnapja alkalmából a Lánchíd Fesztiválon.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zatoicsi
2023. szeptember 05. 18:46
biztos bebaszott prosztó lipsik voltak, antifa csőcselék vagy köcsög túristák
backsplash
2023. szeptember 05. 18:15
Micsoda balfaszok.
akiaki
2023. szeptember 05. 17:56
a fokozott balesetveszély kicsit erős
survivor
2023. szeptember 05. 17:33
És a szaros Karigeri WC a Blahán ? Hónapok óta használhatatlan. Csak a sárga lámpa jó rajta.. (Pisilni lehet--de csak messziről a lefolyó irányába, mert az ajtót zárni nem lehet. Igaz nyitni se kell...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!