Szijjártó is megszólalt a vérforraló svéd tananyagról: Önök sürgetik országgyűlési képviselőinket?

2023. szeptember 14. 14:04

Azonnal írt a svéd külügyminiszternek.

2023. szeptember 14. 14:04
ALEJNYIK, Szjarhej; SZIJJ¡RT” PÈter

Mint arra publicistánk, Francesca Rivafinoli publicisztikájában felhívta a figyelmet, az iskolatévé külön óravázlattal ellátott, a közoktatásban 2019 óta használt videóösszeállításáról van szó, amelynek már rögtön az elején megszólal Gulyás, azt ecsetelve, hogy Magyarországon a demokrácia 2010 óta lassanként, de biztosan megszűnt.

Ezt is ajánljuk a témában

Gulyás Mártont megkerestük, viszont azóta sem reagált nekünk. Most Szijjártó Péter külügyminiszter fejtette ki a gondolatait a „svéd-ügy” kapcsán.

„Most pedig, tisztelt Miniszter Úr, ezek a képviselők azt olvasták a hírekben, hogy az állami alapítvány által működtetett UR biztosította iskolai tananyaguk részeként súlyos vádakat és hamis információkat terjesztenek a svédországi iskolákban a diákoknak, azt sugallva, hogy a demokrácia az elmúlt években hanyatlásnak indult Magyarországon” – fejtegette Szijjártó.

„Biztos vagyok benne, hogy érti a két jelenség közötti ellentmondást: 

 

Önök sürgetik országgyűlési képviselőinket, hogy ratifikálják az Önök NATO-csatlakozását, miközben továbbra is azzal vádolják őket, hogy lerombolták a magyarországi demokráciát. 

 

Ez az ellentmondás most még inkább kiéleződött, és cseppet sem segíti az Ön folyamatos követelésének teljesítését” – szögezte le.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Fehérorosz külügyminisztérium

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2023. szeptember 14. 23:08
56-ot lehet nácizni a bolsevik muszka söpredéknek, de egy svéd videó miatt még aznap elbaszott hisztit ver ki ez nyomorult majom szíjjártó. nahát! micsoda fordulat... :))))
mzperx-10
2023. szeptember 14. 21:53
Ja hogy 2010 előtt M-Gy-B alatt akkora hatalmas demokrácia volt, hogy csak na, '90 óta egyre csak növekedett. Kár, hogy azt nem mutatják be, pedig milyen szép is volt, lenne mit összehasonlítani.
gekk
2023. szeptember 14. 21:51
Toporzékpetike milyen érzékeny és aktív a svédekkel szemben. 56 fasisztázásával viszont megértő, putyint felszopó. Orbitcsicskák, kilóg a lóláb. Kussolva menekültök, annyira szembeötlő a gazdátok imádata a kgb-s putyingazda iránt.
jooeee
2023. szeptember 14. 21:11
El kell zavarni a fenébe ezt a svéd tróger bandát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!