Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergelynek nincs önálló elképzelése a városról

2023. szeptember 06. 17:54

A főpolgármester buborékban él a Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint.

2023. szeptember 06. 17:54

A jövőben még több karóval elválasztott kerékpársávra lehet számítani – idézte összeállításában a Hír TV a főpolgármester kabinetfőnökét, aki a Népszavának adott interjút a témában. Balogh Samu úgy fogalmazott: a közösségi költségvetés nyertes projektjeként, a budapestiek döntése nyomán valósult meg a védett biciklisáv.

Elhangzott, a fővárosi dugók legújabb felelősei a 96 millió forintból létrehozott, úgynevezett védett kerékpársávok az Üllői úton és a Váci út mindkét oldalán. A 3,5 méter szélességben meghagyott biciklisávok ellen már tiltakoztak a taxisok, az autóklub, sőt a mentők is.

A kabinetfőnők ennek ellenére hangoztatta, hogy 

„nem tágítanak, maradnak a karók az Üllői úton, sőt újabbak kialakítására lehet számítani”. 

„Karácsony Gergely buborékban él”

Erre reagált, a fővárosi Fidesz frakcióvezetője, aki szerint a főpolgármester „buborékban él és rossz tanácsokat kap”.

„Olyan emberekkel vette körül magát, ahol adott esetben rossz tanácsokat is kap és mivel 

neki önálló elképzelése nincsen a városról

 – ez személyes meggyőződésem –, ezért mindig azt mondja vissza, amit legutoljára hallott. Mivel olyan emberek veszik körül, akik ezt sulykolják belé, ezért megy ebbe az irányba” – mondta el a Hír TV stábjának Wintermantel Zsolt.

A Hír TV Híradójának összeállítását alább tekinthetik meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Balogh Samu

Népszava

Idézőjel

Továbbra is a közösségi közlekedésé a vezető szerep, hiszen a legtöbb utast a hármas metró szállítja.

Nyitókép: Mandiner

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreedomEva3
2023. szeptember 07. 20:01
Ami meg van, bárcsak ne lenne! Már azzal is jobban járnánk, ha azért fizetnénk, hogy nem csináljon SEMMIT.
makapaka2
2023. szeptember 07. 18:18
Kamu Geli egy döntésképtelen lúzer. Az oktatója egyszer elmondta, hogy azért buktatták meg többször is az autóvezetési vizsgáján, MERT DÖNTÉSKÉPTELEN VOLT :Ezért megy el most a főváros pénze a 46 komcsi tanácsadóra, akik szintén nem értenek a város vezetéshez.
Vén Csataló
2023. szeptember 06. 22:29
A városról??? Karácsonynak arról nincs önálló elképzelése, hogy mit reggelizzen vagy milyen zoknit húzzon. Egy üres marionettbáb, akit pont azért támogattak a komcsi-libsi csapatok, mert, mert nem tud és nem is akar semmit csinálni magától. Ideális stróman. Szégyen, hogy egy ilyen fogalmatlan, tehetségtelen senki lehet a főpolgármester Budapesten.
Obsitos Technikus
2023. szeptember 06. 22:01
@backsplash De! Ha ennél tízszer többen kerékpároznának, akkor sem az Üllőin kellene ezt tenni. Valamikor régen, amikor még nem ette meg az összes ízületemet a kór, és még divat sem volt biciklizni, néha terveztem magamnak utakat, betartva persze a tilalmakat. Egész jó ki utakat lehetett kis utcákon át kitalálni, és eljutni mondjuk Rákospalotáról a Nagyvárad térre úgy, hogy közben elkerülöd az akkoriban még igen gyakori kockaköveket, elkerülöd a biciklizni tilos táblákat, no meg az amúgy életveszélyes utakat. Kicsit hasonló ez a kérdés az éjszakai buszjáratokhoz. Nem tudom ki mennyire ismeri, de az éjszakai hálózat merőben más, mint a nappali, mert más a célja. Ugyanennek kellene lenni a kerékpárutak esetében is. Kvázi autópályákon a hollandok meg a dánok sem bicikliznek, más kérdés, hogy ők a városok közepébe eleve nem terveznek a háború óta autópályákat.. (meg ekkora városuk sincs, mint Budapest)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!