Elpusztíttatná a Lánchidat a Hamásszal egy palesztinpárti kommentelő

2023. október 15. 15:25

„Mondtam a Hamásznak, hogy pusztítsa el azt az ördögi hídat” – fenyegetőzött egy férfi.

2023. október 15. 15:25

A Jerusalem Post egy Instagram-bejegyzésében tett közzé képet az izraeli színekben pompázó Lánchídról, amely a megtámadott állam melletti szolidarítást jelképezte. Az Origo szúrta ki, hogy egy palesztinpárti hozzászóló kommentben azt írta:

Mondtam a Hamásznak, hogy pusztítsa el azt az ördögi hídat.”

Mutatjuk az említett kommentet:

Fotó: Origo

A lap cikkében arra emlékeztet, hogy a magyar kormány betiltotta a terror mellett kiálló tüntetéseket. Leszögezték: hazánkban zéró tolerancia van érvényben a terrorizmussal szemben.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. október 16. 15:12
Geri miatt van!!!!
LKJK
2023. október 16. 13:19
A gyáva kis szarházi ostoba . Ennyit tudnak ,ennyit ér a "kultúrájuk"!
Kormánypárti2
2023. október 16. 08:04
Minek ahhoz hámász mikor ott van a karigeri?
ghelmddfd
2023. október 15. 22:45
van érvényben a terrorizmussal szemben. ---------------------- Stakhogy érvény hang nem van, stak er és ár stuma van, az ér hang libernyákizmus, halandzsa. Nem szemben, hanem anta, vagy alna. He? Stakhogy a butaká illegitim, hisz halandzsa, fingárul vna, de a magyar nyelv nem fingár, hanem indogermán és germán nyelv. Itt stak libernyák, fideszlibernyák terror van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!